ANDRASONI LUCIAN Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Vă salut! M-ar interesa dqcă s-ar putea găsi un soft de update format ”pkg” pentru acest tv. Din ce am mai căutat, nu am găsit decât upg.Mulțumesc! ...Sau dacă s-ar găsi, alt mainboard, deocamdată nu știu codul plăcii,eventual vă comunic după ce deschid tv-ul Edited February 8 by ANDRASONI LUCIAN Quote Link to post Share on other sites
iod2 Posted February 8 Share Posted February 8 schimba-i tu extesia pkg. Quote Link to post Share on other sites
iuliantv Posted February 8 Share Posted February 8 Acum 10 ore, ANDRASONI LUCIAN a spus: Vă salut! M-ar interesa dqcă s-ar putea găsi un soft de update format ”pkg” pentru acest tv. Din ce am mai căutat, nu am găsit decât upg.Mulțumesc! ...Sau dacă s-ar găsi, alt mainboard, deocamdată nu știu codul plăcii,eventual vă comunic după ce deschid tv-ul clic dreapta pe numele fisierului xxxx.upg,rename(redenumire)taiati upg ,si scrieti pkg,salvati si gata redenumirea Quote Link to post Share on other sites