bestibest Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 va salut cu respect,am o dilema,imi doresc sa achizitionez o antena cb mai exact,un Sirio Turbo Blue Line PL dar s ar putea mai mult ca sigur sa intampin o problema si anume la infiletarea iei, problema este in a o fixa cum trebuie,avand tot timpul tendinta sa cada,adica sa nu mai stea pe verticala,ea se normal se regleaza pe verticala cat si pe orizontala,ma refer la unghi de 90° ce ma gandeam,daca o voi suda pe marginile sferei care "culiseaza" sa zic...ii va afecta din propagare sau intr un cuvant,o voi strica?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Nu afectează nimic dacă în loc de înşurubare o sudezi.Ai grijă să nu topeşti altceva pe lângă ea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestibest Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 am intzeles,oricum este o problema la antenele seriei' Sirio Turbo cred,cele cu sfera,si probabil ca "adaptarea" asta va rezolva o parte din ele sau daca cunoasteti problema in sine si este vre o alta cale de rezolvare va rog sa ne-o' comunicati presupunand ca mai sunt alti multi ca mine care iau rasp ca pe o gura de aer,oricum va multumesc frumos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grosu99 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Daca nu ati cumparat-o luati alta antena ,fara articulatie si care isi face treaba asa cunm trebuie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestibest Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 inca nu am cumparat o,urmeaza,dar am intzeles aluzia,multumesc frumos pentru idee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0rquemada Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 "Articulația" aia cu sferă se poate demonta la nevoie, pe termen lung (peste 10 ani) antena menționată + baza de 160mm = o antenă fixă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts