bestibest Posted February 8 Share Posted February 8 va salut cu respect,am o dilema,imi doresc sa achizitionez o antena cb mai exact,un Sirio Turbo Blue Line PL dar s ar putea mai mult ca sigur sa intampin o problema si anume la infiletarea iei, problema este in a o fixa cum trebuie,avand tot timpul tendinta sa cada,adica sa nu mai stea pe verticala,ea se normal se regleaza pe verticala cat si pe orizontala,ma refer la unghi de 90° ce ma gandeam,daca o voi suda pe marginile sferei care "culiseaza" sa zic...ii va afecta din propagare sau intr un cuvant,o voi strica?! Quote Link to post Share on other sites
validae Posted February 8 Share Posted February 8 Nu afectează nimic dacă în loc de înşurubare o sudezi.Ai grijă să nu topeşti altceva pe lângă ea... Quote Link to post Share on other sites
bestibest Posted February 8 Author Share Posted February 8 am intzeles,oricum este o problema la antenele seriei' Sirio Turbo cred,cele cu sfera,si probabil ca "adaptarea" asta va rezolva o parte din ele sau daca cunoasteti problema in sine si este vre o alta cale de rezolvare va rog sa ne-o' comunicati presupunand ca mai sunt alti multi ca mine care iau rasp ca pe o gura de aer,oricum va multumesc frumos! Quote Link to post Share on other sites
grosu99 Posted February 8 Share Posted February 8 Daca nu ati cumparat-o luati alta antena ,fara articulatie si care isi face treaba asa cunm trebuie ! Quote Link to post Share on other sites
bestibest Posted February 8 Author Share Posted February 8 inca nu am cumparat o,urmeaza,dar am intzeles aluzia,multumesc frumos pentru idee Quote Link to post Share on other sites
t0rquemada Posted February 9 Share Posted February 9 "Articulația" aia cu sferă se poate demonta la nevoie, pe termen lung (peste 10 ani) antena menționată + baza de 160mm = o antenă fixă Quote Link to post Share on other sites