cornel1962 Posted February 7 Share Posted February 7 Are cineva un dump probat pentru acest Grundig(Beko) cu sasiu K1 ? Nu functioneaza telecomanda, senzorul este ok....semnal pana la pin 49 proc. este ok ( verificat cu osciloscopul ), iar din butoanele de pe panou, functioneaza normal ! Quote Link to post Share on other sites
cristronic Posted February 7 Share Posted February 7 Sigur e buna telecomanda? beko K1 superslim 110grade.e2p Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted February 7 Author Share Posted February 7 multumesc, asta este problema ,....telecomanda defecta ! proprietarul mi-a adus doua tel. si a zis ca una sigur este ok. De aceia nu trebuie sa crezi ce spune clientul, am programat o telecomanda de la mine si functioneaza. Problema este ca si tel. clientului emite, dar nu ce trebuie ! Este o tel.TP156C !!! Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted February 7 Share Posted February 7 Telecomanda emite dar emite aiuria ce nu trebuie Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted February 7 Author Share Posted February 7 Acum 8 minute, Florinel TV a spus: Telecomanda emite dar emite aiuria ce nu trebuie ...emite balarii ! Quote Link to post Share on other sites
xtgs Posted February 7 Share Posted February 7 Merge cu telecomanda de Beko 12.5,nu cu cea de Grundig tp156c... Quote Link to post Share on other sites
tehtronics Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Acum 15 ore, xtgs a spus: Merge cu telecomanda de Beko 12.5,nu cu cea de Grundig tp156c... ...doar daca are rezonator de 429 Edited February 8 by tehtronics Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted February 8 Author Share Posted February 8 Acum 17 ore, xtgs a spus: Merge cu telecomanda de Beko 12.5,nu cu cea de Grundig tp156c... Va multumesc, am returnat tv-ul clientului si a ramas ca isi cumpara telecomanda . Cu 12,5 nu functioneaza, deoarece am incercat multe coduri pentru Beko, Arctic....singurul cod Longer pentru Grundig (k1) mf55-2502, este acesta : 91133 si cu functii limitate, 98238 Quote Link to post Share on other sites