sesebe Posted February 5 Share Posted February 5 Un prieten are nevoie de o sursa buck cu tensiune de intrare intre 30-70V (nominal 48-50V) si iesire de 12V la minim 3A preferabil 5A (chiar si mai mult daca se poate). Aveti asa ceva de vinzare? Eventual recomandari de pe net?!? Sint deschis la discutii / variante. Quote Link to post Share on other sites
sesebe Posted February 6 Author Share Posted February 6 Nu are nimeni nimic? Quote Link to post Share on other sites
Mircea Posted February 6 Share Posted February 6 Daca vrei sa construiesti: TPS54xxx, LM76xxx de la TI. Quote Link to post Share on other sites
Dxxx Posted February 6 Share Posted February 6 Cred ca ar fi mai bine sa-i zici convertor DC/DC... Modelul ca asta: https://www.aliexpress.com/item/4000503939633.html merge foarte bine, testat pe la 8A si nici nu este scump. Daca vrei mai simplu/ieftin exista ceva cu un XL care are curentul maxim pe la 7A. XL4015 = 36V / 5A sau XL 4016 = 40V/8A - nu cred ca sunt Ok tensiunile. Quote Link to post Share on other sites
Stefan Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Modelul din link-ul lui Dxxx îl găsești și în România, la un preț mai mare desigur. Magazinul are nume de unealta similala cu aia de scos cuie, legat sârmă, desfăcut țevi ... Edited February 6 by Stefan Quote Link to post Share on other sites
sesebe Posted February 6 Author Share Posted February 6 Nu-mi dau seama despre ce magazin este vorba. Ce integrat controler este folosit? Quote Link to post Share on other sites
djvas Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Cred ca e vb de "cleste.ro" Edited February 6 by djvas Quote Link to post Share on other sites
Stefan Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Despre ei este vorba, probabil sursa se găsește și la alții sau pe siturile ok..zi / o.x @sesebe nu lua ca 100% bună informația dar posibil sa fie vorba de LT3800. Din poze nu am reușit să vad ce scrie pe integrat dar sigur are sigla celor de la Linear Technology și capsula seamă cu asta: Edited February 6 by Stefan Quote Link to post Share on other sites
Dxxx Posted February 6 Share Posted February 6 Da este un LT3800 ca controller plus mosfeti si diode Schottky discrete. Nu retin decat ca nu avea probleme la 8A si ca avea randament foarte bun, dar nu am finalizat investigatiile asupra lui... Quote Link to post Share on other sites
sesebe Posted February 6 Author Share Posted February 6 Merci! Quote Link to post Share on other sites