FLORIN IORDACHE Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Buna ziua, Am si eu acest laptop : ASUS VivoBook S15 S533EA care nu imi vede ssd-ul la instalarea wind....10 / 64 biti,adica nu pot sa-l partitionez, nu pot sa-l formatez etc.. Dar va anunt in bios imi arata ssd-ul, zice ca are un ssd de 500gb . Dvs ce credeti ca ar avea acest laptop...?? Astept o informatie de la dvs! Va multumesc ! Edited February 5 by FLORIN IORDACHE Quote Link to post Share on other sites
gabiz_ro Posted February 5 Share Posted February 5 Windows 10 prea vechi sau laptop prea nou si nu stie windows la instalare sa acceseze sau detecteze acel SSD NVMe care e pe interfata PCI-e Quote Link to post Share on other sites
FLORIN IORDACHE Posted February 5 Author Share Posted February 5 (edited) Acum 14 minute, gabiz_ro a spus: Windows 10 prea vechi sau laptop prea nou si nu stie windows la instalare sa acceseze sau detecteze acel SSD NVMe care e pe interfata PCI-e Da ssd-ul este pe interfata PCI-e . Edited February 5 by FLORIN IORDACHE Quote Link to post Share on other sites
ledpanel Posted February 6 Share Posted February 6 Inclin sa cred si eu ca asta-i problema. Ipoteza se verifica usor, cu Media Creation Tool, utilitar ce-ti trage ultima versiune de win10. Insa e de mirare fenomenul, pana si win8.1 are suport pentru nvme. Quote Link to post Share on other sites
modoran Posted February 6 Share Posted February 6 Chestiile pe nvme necesita mediu de bootare obligatoriu in mod UEFI. Quote Link to post Share on other sites
FLORIN IORDACHE Posted February 6 Author Share Posted February 6 Buna seara , Va anunt ca pana la urma l-am reusit . Va multumesc foarte mult pentru ajutoarele oferite ! O seara minunata va doresc in continuare ! Quote Link to post Share on other sites
ledpanel Posted February 7 Share Posted February 7 Felicitari! E bine ca n-au trebuit tools ca Windows ADK, joaca cu dism pentru inserare drivere nvme in boot...era ceva de joaca! Quote Link to post Share on other sites