Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
sorintv

canon mp160

Recommended Posts

 Salut! O intrebare pentru cine le are cu imprimantele. Pe scurt. Am o obligatie la un vecin. Eu folosesc Canon cu printare CD/DVD de aprox. 15-20 ani cu 5 cartuse. Momentan am MG5450. Am schimbat si capuri de printare, am avut si CISS-uri. Am ceva experienta. Vecinul are o imprimanta Pixma 1800. Reincarca cartusele 37, 41, pana cand a aparut eroarea 7 blinking, cartuse defecte. Apoi a cumparat 2 cartuse +compatibile+ 40, 41, aceeasi eroare, 7 blinking. Apoi a mai cumparat o imprimanta MP160 de pe OLX, sa fie compatibile cartusele pe care le avea. La MP160, E5 - cartuse defecte. Am intrat in reusit sa intru in [service mode] la MP160, a aparut ;0; pe display, dar cand dau pagina de test, pagina goala. Intrebarea mea este? Trebuie cartuse originale? sau sunt defecte imprimantele? La imprimanta mea cu cap de printare Qy6-0082, stiu niste ;artificii; sa izolez niste contacte cu scotch, sa anulez o culoare defecta, dar sa mearga cu o culoare minus, din 5. La cartusele care le-am enumerat mai sus n-ar merge?

Link to comment
Share on other sites

 Cartusele compatibile "china"' eroare din prima. Vanzatorul de pe net, spune ca n-a avut probleme pana acum. Si eu am cumparat cartuse compatibile de pe net, si au mers din prima. Ca nu aveau culoarea ca cele originale, asta este alta poveste. Cumparam compatibile pentru cip-uri. Am facut-printat la greu filme DVD. Cred ca am 3000-4000 filme intr-o camera.

Link to comment
Share on other sites

 Au fost curatate contactele si cu alcool, si cu guma, am pus si hartie in doua sub banda flex cu contactele de la cartus sa stea presat. Niciun rezultat.

Cred ca trebuia cartuse originale, nu compatibile.

Edited by sorintv
Link to comment
Share on other sites

Compatibilele sunt cartuşe făcute de obicei pe baza cipurilor recuperate, practic e un cartuş ,,recondiţionat,,.Eu nu am avut probleme e compatibilitate la nicio imprimantă şi sunt la a cincea deja.E posibil să se fi întrerupt conexiuni la banda flex ce face legătura între placă şi capul de imprimare, nu neapărat contactele cu cipul...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines