adfl Posted February 3 Share Posted February 3 Buna ziua , am o saracie din asta si-i dus finalul AD4610 , un smd cu 2x4 pini , nu gasesc niciunde o informatie , ati avut careva ocazia ???? Multumesc Quote Link to post Share on other sites
profimex Posted February 3 Share Posted February 3 Acum 14 minute, adfl a spus: Buna ziua , am o saracie din asta si-i dus finalul AD4610 , un smd cu 2x4 pini , nu gasesc niciunde o informatie , ati avut careva ocazia ???? Multumesc pe aliexpress 60 lei 5 bucati Quote Link to post Share on other sites
hachia Posted February 3 Share Posted February 3 https://www.digikey.ro/en/datasheets/analogdevicesinc/analog-devices-inc-ada4610-1-4610-2-4610-4 Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted February 3 Share Posted February 3 Poti adapta cu usurinta un astfel de modul, daca este stereo atunci pui doua module din astea https://www.optimusdigital.ro/ro/audio-amplificatoare-audio/8348-amplificator-audio-mono-xpt8871-6-w.html?search_query=amplificator+audio&results=97 Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted February 3 Share Posted February 3 ...cred ca se poate adapta si un CS8508e, un 8002a, sau un TDA2822 !!! Nu am verificat foile de catalog, dar astea sunt foarte comune in aplif.de mica putere . Quote Link to post Share on other sites
iuliantv Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) dupa cum spunea si ,,Florinel tv,, ca sa nu te complici cu artificii in caz de nu gasesti ci pin la pin,cumperi un montaj amplificator stereo minuscul 2x2cm sau 2x3cm,asta daca nu e loc de ceva mai mare,si in functie de difuzoarele boxei,si alimentare Edited February 3 by iuliantv Quote Link to post Share on other sites
sesebe Posted February 3 Share Posted February 3 Undeva este o confuzie, ori este final audio si atunci datasheetul nu-i bun ori ala este datasheetul si atunci nu-i final audio. Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted February 3 Share Posted February 3 Acum 27 minute, sesebe a spus: Undeva este o confuzie, ori este final audio si atunci datasheetul nu-i bun ori ala este datasheetul si atunci nu-i final audio. Am văzut și eu datasheet-ul și este un " operațional", dar autorul spune că ar fi final....!?!? Ar fi buna o poza cu placa ! Quote Link to post Share on other sites
Mircea Posted February 3 Share Posted February 3 Ma indoiesc ca cineva ar pune asa operational intr-o astfel de boxa. Voi ati vazut ce caracteristici are? Quote Link to post Share on other sites
UDAR Posted February 3 Share Posted February 3 Dacă-i ADA4610 e operațional de precizie . Dacă-i AD4610 e cum a zis @profimex. Quote Link to post Share on other sites
dan-a2 Posted February 3 Share Posted February 3 Atentie datacheetul e ptr ADA... nu ptr. AD... , am avut recent o boxa cu acest integrat la reparat dar am renuntat din lipsa de integrat si nici nu se merita.. Quote Link to post Share on other sites
adfl Posted February 3 Author Share Posted February 3 multumesc pentru raspunsuri , userul dan-a2 zice bine , asa cum am spus , e finalul AD4610 dar nu gasesc nimic pe net despre asta , e o boxa portabila ieftina , clientul a alimentat-0 extern cu un incarcator de 12 V in loc de 9V si s-a dus naibii ! Quote Link to post Share on other sites
sesebe Posted February 3 Share Posted February 3 1 oră în urmă, Mircea a spus: Ma indoiesc ca cineva ar pune asa operational intr-o astfel de boxa. Voi ati vazut ce caracteristici are? Am vazut dar fiind made in ciaina si parametrii puteau fi tot made in ciaina si atunci unul high performance facut in chiaina ajunge sa se comporte ca unul normal. Quote Link to post Share on other sites
validae Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Vezi dacă mai funcţionează restul, integratul îl poţi înlocui cu un modul gata făcut, dar dacă s-a dus şi controllerul e bună de aruncat.. Dacă la intrarea finalului ai semnal audio cumperi un modul de genul ăsta :https://ardushop.ro/ro/electronica/261-amplificator-audio-stereo-3w-pam8403.html Edited February 3 by validae Quote Link to post Share on other sites