ardeleanpetru Posted February 1 Share Posted February 1 Am acest tv la reparat sasiu pc31a si alimentarea se aude cum tacane iar ledul lumineaza mai slab intermitent si tensiunea de 112v este de 26v,am deconectat bara B+,bara de 12v ,de 25v,am inlocuit c819,c821,c29,condensatorii din alimentare si tot asa face. Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted February 1 Share Posted February 1 Acum 49 minute, ardeleanpetru a spus: Am acest tv la reparat sasiu pc31a si alimentarea se aude cum tacane iar ledul lumineaza mai slab intermitent si tensiunea de 112v este de 26v,am deconectat bara B+,bara de 12v ,de 25v,am inlocuit c819,c821,c29,condensatorii din alimentare si tot asa face. ...la șasiul asta trebuie sa schimbați o sacoșă de condensatori , puneți bec in locul finalului de linii și rezolvați sursa prima data. După aceia verificați BV și tensiuni recuperate...! Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted February 1 Share Posted February 1 Acum 6 minute, cornel1962 a spus: ...la șasiul asta trebuie sa schimbați o sacoșă de condensatori , puneți bec in locul finalului de linii și rezolvați sursa prima data. După aceia verificați BV și tensiuni recuperate...! Văd că sunteți la prima postare și nu știu ce experiență aveți în acest domeniu, anumite riscuri trebuie sa vi le asumați ! Quote Link to post Share on other sites
ardeleanpetru Posted February 1 Author Share Posted February 1 Tensiuni pini tda4605 1=0v,2=4,3...5,7v,3=1...1,4v,4=0v,5=0,1v,6=9,3v,7=1...2v,8=0v Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted February 1 Share Posted February 1 Schimba condesatori din primar sursa C814 , C808 , C805 si condesatori din secundar sursa C827 , C828 , C820 , C822 si ai terminat cu sursa, apoi verifici pe langa traf lini si baleajul vertical ca mai sunt condesatori uscati, spor la lucru Quote Link to post Share on other sites
ardeleanpetru Posted February 1 Author Share Posted February 1 Tv rezolvat in urma schimbarii condensatorilor mentionati mai sus.Va multumesc pentru ajutorul acordat. Quote Link to post Share on other sites