nasturica Posted January 30 Share Posted January 30 Deoarece am prea multe adunate pun la vanzare treptat diverse acareturi,toate sant functionale. Barete LED pentru orice tv led,mentionati modelul de tv si eu va comunic pretul,transport POSTA ROMANA plata la primire colet. Invertoare CCFL modelul il gasiti in tabelul alaturat,perfect functionale verificate fara interventii , pret 100 ron bucata. Quote Link to post Share on other sites
ciuca paul Posted January 30 Share Posted January 30 Barete LED pentru orice tv led,mentionati modelul de tv si eu va comunic pretul,transport POSTA ROMANA plata la primire colet. Acum 2 ore, nasturica a spus: Deoarece am prea multe adunate pun la vanzare treptat diverse acareturi,toate sant functionale. Barete LED pentru orice tv led,mentionati modelul de tv si eu va comunic pretul,transport POSTA ROMANA plata la primire colet. Invertoare CCFL modelul il gasiti in tabelul alaturat,perfect functionale verificate fara interventii , pret 100 ron bucata. Aveti si asa ceva PB07D626mm3BL-42-001H .Sunt barete de vortex 32" Quote Link to post Share on other sites
dan-a2 Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) PB07D626mm3BL-42-001H > sigur e seria corecta ? Si o intrebare ptr vanzator > baretele sunt noi ? Edited January 30 by dan-a2 Quote Link to post Share on other sites
ciuca paul Posted January 30 Share Posted January 30 Aveti si asa ceva PB07D626mm3BL-42-001H .Sunt barete de vortex Scuze,asa este dan-a2 ,corect asa este-PB07D626mm17mm3BL-42-001H Quote Link to post Share on other sites
nasturica Posted January 31 Author Share Posted January 31 La 30.01.2021 la 10:45, ciuca paul a spus: Aveti si asa ceva PB07D626mm3BL-42-001H .Sunt barete de vortex Scuze,asa este dan-a2 ,corect asa este-PB07D626mm17mm3BL-42-001H Baretele sant noi,am rugat modelul de televizor....VORTEX...........SI MAI CUM...... Quote Link to post Share on other sites
dan-a2 Posted January 31 Share Posted January 31 Multumesc ,de retinut , totusi cred ca seria baretelor pusa de coleg nu e corecta.. Niste poze ar fi ok.. Quote Link to post Share on other sites
ciuca paul Posted January 31 Share Posted January 31 Acum 19 ore, ciuca paul a spus: Aveti si asa ceva PB07D626mm3BL-42-001H .Sunt barete de vortex Scuze,asa este dan-a2 ,corect asa este-PB07D626mm17mm3BL042-001H : Vortex-model Led-V32C02D .Revin cu complectarea mentionata.. Citat Quote Link to post Share on other sites
nasturica Posted February 1 Author Share Posted February 1 Acum 19 ore, ciuca paul a spus: Salut pot sa te ajut cu barete mai lungi in 6 volti ,tai din ele cat ai nevoie si le conectezi conform celor originale. Quote Link to post Share on other sites
nasturica Posted February 1 Author Share Posted February 1 (edited) La 30.01.2021 la 13:06, nasturica a spus: Deoarece am prea multe adunate pun la vanzare treptat diverse acareturi,toate sant functionale. Barete LED pentru orice tv led,mentionati modelul de tv si eu va comunic pretul,transport POSTA ROMANA plata la primire colet. Invertoare CCFL modelul il gasiti in tabelul alaturat,perfect functionale verificate fara interventii , pret 100 ron bucata. Cateva TCON disponibile bineinteles perfect functionale pret similar 100 ron. Edited February 1 by nasturica Quote Link to post Share on other sites
nasturica Posted Wednesday at 08:38 PM Author Share Posted Wednesday at 08:38 PM Valabil. Quote Link to post Share on other sites