Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre solarii

daniels

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• daniels

43

• radasous

14

• xaxa

5

• Mircea

5

Top Posters In This Topic

eu am avut o vreme o minisera de la Brico, ceva in genul asta da mai lunga

8719883796284_a_en_r458.jpg

Am folosit-o vreo 3 ani, cu cirpeli multe, pentru ca plasticul e f prost. Daca aveti nevoie de ceva mai serios, nu cred ca e o solutie. Oricum, trebuie ancorata zdravan. Anul asta vreau sa imi fac din ppr, am multe tevi salvate, ca sa cumpar una cit de cit mai sanatoasa m-ar costa prea mult. Pentru mine functioneaza atit ca solar pentru rasaduri cit si ca ajutor cu ghivecele, in functie de vreme cistig macar 2 luni de tinut plantele afara.

• 3 weeks later...
La 04.02.2021 la 17:55, daniels a spus:

Tocmai mi-a veni azi solarul Cortis 4x10m. Trebuie sa il montez.

Cum arată solarul? Ceva păreri -poze??? Caut și eu așa ceva....

Am montat solarul. Este din teava zincata, care se imbina prin suruburi. Are arcade din m in m iar constructia este modulara ceea ce este un avantaj daca terenul nu este plan orizontal asa cum e la mine. Polietilena e armata cu o plasa.

Zilele astea am sa intru cu motosapa in el si sa-i fac sistemul de irigare cu picurare.

20210227-133547.jpg

20210227-140204.jpg

20210227-140523.jpg

20210227-140624.jpg

Edited by daniels

Care a fost pretul si cat zice ca ar fi durata de viata a foliei de plastic ?

Eu am folie aditivata pusa acum 5 ani (de fapt cred ca anul acesta ar fi ultimul )si nu afost data jos niciodata ,solar in 2 ape 5*10m ,

Pretul 2500 lei. Despre folie nu stiu mare lucru. Mai cunosc pe cineva cu folie din asta care are solarul de 2 ani si nu da semne de oboseala. Nici eu nu am sa dau folia jos.

la jucaria pe care am utilizat-o eu acu niste ani am pus deasupra o plasa de sirma cu gauri mici, contra gindinei. a functionat f bine. da mi-e teama ca la ceva de dimensiunea asta ar iesi cam scump.

• 2 weeks later...