daniels Posted January 30 Share Posted January 30 Ma tot bate nevasta la cap de un solar pana in martie. Aveti solarii si de unde le-ati cumparat? Quote Link to post Share on other sites
xaxa Posted February 4 Share Posted February 4 eu am avut o vreme o minisera de la Brico, ceva in genul asta da mai lunga Am folosit-o vreo 3 ani, cu cirpeli multe, pentru ca plasticul e f prost. Daca aveti nevoie de ceva mai serios, nu cred ca e o solutie. Oricum, trebuie ancorata zdravan. Anul asta vreau sa imi fac din ppr, am multe tevi salvate, ca sa cumpar una cit de cit mai sanatoasa m-ar costa prea mult. Pentru mine functioneaza atit ca solar pentru rasaduri cit si ca ajutor cu ghivecele, in functie de vreme cistig macar 2 luni de tinut plantele afara. Quote Link to post Share on other sites
daniels Posted February 4 Author Share Posted February 4 Tocmai mi-a veni azi solarul Cortis 4x10m. Trebuie sa il montez. Quote Link to post Share on other sites
xaxa Posted February 4 Share Posted February 4 Eh, asta e treaba mai profi decit am eu Quote Link to post Share on other sites
cipriyan123 Posted Tuesday at 02:05 PM Share Posted Tuesday at 02:05 PM La 04.02.2021 la 17:55, daniels a spus: Tocmai mi-a veni azi solarul Cortis 4x10m. Trebuie sa il montez. Cum arată solarul? Ceva păreri -poze??? Caut și eu așa ceva.... Quote Link to post Share on other sites
daniels Posted Tuesday at 04:33 PM Author Share Posted Tuesday at 04:33 PM Inca nu e montat, cred ca sambata il rezolv Quote Link to post Share on other sites