Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod telecomanda


Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Apasa set +tv 3 sec elibereza si apasa set dupa care cu tv pornit apasa on/offpana se opreste tv-ul.La fiecare apasare on/off telecomanda emite un semnal "cod" diferit.Ai rabdare si vei reusi.

Link to comment

Nu stiu ce telecomanda ai, nu toate telecomenzile au aceleasi coduri, si nu stiu ce sasiu e tv-ul, dar as zice sa incerci codurile de la Vestel-Schneider-Pacific-Bush-Beko ori teletech-watson.La telecomenzile pe care le folosim noi codul pentru majoritatea sasielor 11AK este 204 sau apropiat, 200-205.Pe de alta parte, pentru acest tip de tv-uri este mai ieftin si mai practic sa procuri o telecomanda dedicata.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Am si eu un AIWA TV21MT11 are un K in coada dar pe net l-am gasit fara K. Din cate am vazut are tub FD Trinitron, si pe spate scrie Sony Corp. Are idee cineva cum pot gasi o telecomanda dedicata? Am incercat sa caut Pilot pe net dar nu am gasit nimic.Multumesc anticipat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines