Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
alexis1

Conector

Recommended Posts

Ceva asemănător am, dar la serviciu şi mâine seară pot să măsor ca să văd dacă sunt exact aceleaşi cote.Dar în principiu e acelaşi lucru, au pini de alamă tip ,,furcă,, în care pot intra atât pini de 2mm de alamă, ori direct un cablaj dubluplacat.

Link to comment

Am două tipuri de conectori, unul cu 33 de pini şi altul cu 25.Sunt prevăzuţi şi cu pini implantare pe placă, dar unii au şi cose pentru lipire de fire de conexiune..

Au lungimea de 93 şi 72 mm.Sunt asemănători dar nu identici cu ce căutaţi...

qKGTAfu.jpg

HRyVFf2.jpg

fbmdR9r.jpg

NqsXckr.jpg

Edited by validae
Link to comment

Pentru validae

Revizuind ce mai am pe aici, am ajuns la concluzia ca, pentru realizarea proiectului pentru care caut conectorii, nu am suficiente bucse de iesire,  de tipul din pozele atasate la prezentul mesaj. Proiectul este o «sursa de alimentare» si mi-ar trebui astfel de bucse pentru iesirile sursei respective . Daca tot va uitati prin ce aveti pe acolo, nu vreti sa verificati daca nu aveti si astfel de bucse, de preferinta de culoare rosie (dar si negre, mi-ar folosi). Multumesc anticipat.

Am uitat sa atasez pozele 

IMG_3628.jpg

IMG_3629.JPG

Link to comment

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines