tanase Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Aveti idee de ce apare asa pe ecran???..tensiuni normale....si inainte si dupa aparitia defectului. Edited January 25 by tanase Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted January 25 Share Posted January 25 Nu vreau sa greșesc dar parca sunt ceva conzi pe MB care sunt aiurea. Quote Link to post Share on other sites
tanase Posted January 25 Author Share Posted January 25 Acum 15 minute, dan cod a spus: Nu vreau sa greșesc dar parca sunt ceva conzi pe MB care sunt aiurea. Vizual...nu iese nimic in evidenta Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted January 25 Share Posted January 25 Nu vizual. Măsurate cu ESRmetrul. Quote Link to post Share on other sites
tanase Posted January 25 Author Share Posted January 25 1 oră în urmă, dan cod a spus: Nu vizual. Măsurate cu ESRmetrul. Da dar...care???... Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 25 Share Posted January 25 Ii masori pe toti cu eser-metru si vezi care nu corespunde , si pe acela il schimbi Quote Link to post Share on other sites
tanase Posted January 25 Author Share Posted January 25 Chiar asa....ma gandeam ca stiti macar o zonă... Acum 4 minute, Florinel TV a spus: Ii masori pe toti cu eser-metru si vezi care nu corespunde , si pe acela il schimbi Nu am esr Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 25 Share Posted January 25 Stiu ca sunt 2 prin zona scalerului, dar nu stiu exact care, mai asteapta ca sunt sigur ca sunt colegi care au intalnit, si cumpara un eser ca este ok, masori condi direct pe placa Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted January 25 Share Posted January 25 Ma lucru ca nu sunt și sub tabla. Quote Link to post Share on other sites
cristronic Posted January 25 Share Posted January 25 Acum 58 minute, tanase a spus: Chiar asa....ma gandeam ca stiti macar o zonă... Nu am esr Daca aveti osciloscop,este cel mai facil.Vedeti unde aveti riplu si acolo schimbati condensatori.Sub acel ecran metalic,sunt condensatori uscati. Quote Link to post Share on other sites
tanase Posted January 25 Author Share Posted January 25 Acum 12 minute, cristronic a spus: Daca aveti osciloscop,este cel mai facil.Vedeti unde aveti riplu si acolo schimbati condensatori.Sub acel ecran metalic,sunt condensatori uscati. O sa scot tabla.sa verific pe acolo....si apropo...am doar un multimetru Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 25 Share Posted January 25 Acolo sub tabla sigur sunt condi uscati, ca acolo este radiatorul procesorului si al scalerului daca acesta nu se afla in procesor si nu separat, nu am reparat acest model si nu prea stiu mare lucru despre aceste placi, in poza am incercuit eu cu rosu cum se vede un cond prin gaura tablei , dar cred ca sunt mai multi minium 3 Quote Link to post Share on other sites
tanase Posted January 25 Author Share Posted January 25 Condensatorul.incercuit are100uf..sau 10uf...la.aparat imi da vreo 6uf...intreb ca la alti condensatori valoarea tensiunii e scrisa in clar...si ma gandesc sa nu fie factor de multiplicare ultimul zero...ca la rezistente Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 25 Share Posted January 25 Are 100uf 16v , cum l ai masurat? scos din circuit sau in circuit Quote Link to post Share on other sites
tanase Posted January 25 Author Share Posted January 25 Acum 6 minute, Florinel TV a spus: Are 100uf 16v , cum l ai masurat? scos din circuit sau in circuit Scos Quote Link to post Share on other sites