-Atlas- Posted January 16 Share Posted January 16 Buna Se mai poate curata un catalizator care a supt 3 sau 4 L de ulei? A crapat turbo si l-a umplut de ulei Multumesc Spor tuturor Alex Quote Link to post Share on other sites
d2134 Posted January 16 Share Posted January 16 Acum 49 minute, -Atlas- a spus: A crapat turbo si l-a umplut de ulei Si acum e infundat? Quote Link to post Share on other sites
-Atlas- Posted January 16 Author Share Posted January 16 Buna Turbo a fost reconditionat. Catalizatorul e plin de ulei,motorul functioneaza dar sub parametrii. Spor Alex Quote Link to post Share on other sites
ady2006 Posted January 16 Share Posted January 16 Poate fi spalat la un atelier de tobe care are solutiile speciale pentru operatiunea aia. Atelier de esapamente auto deoarece trebuie demontat de pe masina si in majoritatea cazurilor scos din carcasa de tabla.Daca nu gasesti atelier in Dej iti dau in pm date de la un atelier din Cluj-Napoca unde eu duc masinile cu dpf pentru spalat/golit, dupa caz. Quote Link to post Share on other sites
-Atlas- Posted January 16 Author Share Posted January 16 Buna Tocmai asta ziceam,in Dej nu face nimeni asa ceva. Te rog da-mi adresa,dar as prefera sa fac asta acasa(de fapt un prieten ar face asta acasa). Multumesc Spor tuturor Alex Quote Link to post Share on other sites
DENSUSAN Posted January 17 Share Posted January 17 Acum 23 ore, -Atlas- a spus: Buna Tocmai asta ziceam,in Dej nu face nimeni asa ceva. Te rog da-mi adresa,dar as prefera sa fac asta acasa(de fapt un prieten ar face asta acasa). Multumesc Spor tuturor Alex Dai jos catalizatorul,o punga de soda caustica,un parlitor cu butelie,apa fierbinte si la treaba.Prinzi catalizatorul in pozitie verticala,incalzesti cu lampa sau parlitorul,pui soda caustica si dupa apa fiarta.Grija la gazele ce se fac,sunt toxice,dupa doua spalari e ca nou. Quote Link to post Share on other sites
-Atlas- Posted January 17 Author Share Posted January 17 Buna Multumesc. Pana acum pare cea mai simpla rezolvare. Spor la toate Alex Quote Link to post Share on other sites
DENSUSAN Posted January 18 Share Posted January 18 Acum 22 ore, -Atlas- a spus: Buna Multumesc. Pana acum pare cea mai simpla rezolvare. Spor la toate Alex Salut!Simpla si eficienta.Am spalat cateva.Rezultatul 100% Quote Link to post Share on other sites
merck Posted January 18 Share Posted January 18 2 hours ago, DENSUSAN said: Salut!Simpla si eficienta.Am spalat cateva.Rezultatul 100% Este eficienta si pentru DPF-uri infundate? Quote Link to post Share on other sites
zarra68 Posted January 23 Share Posted January 23 Asteptam,rezultatele,buna idee! Quote Link to post Share on other sites
-Atlas- Posted January 25 Author Share Posted January 25 Buna Inca nu s-a incercat curatarea.Colegul are nevoie de masina pentru naveta si lucreaza zilnic(inclusiv week-end). La primele 2 zile libere consecutive va demonta catalizatorul. Spor tuturor Alex Quote Link to post Share on other sites
DENSUSAN Posted January 27 Share Posted January 27 La 18.01.2021 la 19:21, merck a spus: Este eficienta si pentru DPF-uri infundate? Da.Am spalat si 3 DPF-uri.Uul de Logan E5 si doua de X3. Quote Link to post Share on other sites
merck Posted January 27 Share Posted January 27 Multam fain de confirmare! Quote Link to post Share on other sites