sesebe Posted Thursday at 05:27 PM Share Posted Thursday at 05:27 PM Da, da! Trei canibali si un european pe o insula pustie voteaza ce sa manince la prinz. Link to post
Administratori Vasile Posted Thursday at 05:34 PM Administratori Share Posted Thursday at 05:34 PM Acum 30 minute, sesebe a spus: Iar nepurtarea mastii si chiar refuzul de a-ti face un vaccin reprezinta incalcarea libertatii celorlalti care se pot imbolnavi si chiar muri din cauza aceasta. Deci cei ce nu poarta masca si/sau refuza sa se vaccineze pot fi considerati ca sint ca si niste criminali indirecti pt ca din cauza lor mor oameni. Sunt perfect de acord cu aceste afirmatii iar cine nu este de acord este un egoist si un imbecil care nu se gandeste decat la propria persoana. Link to post
Liviu.Mihaiu Posted Thursday at 05:38 PM Share Posted Thursday at 05:38 PM 31 minutes ago, Mircea said: Bre, FB si Twitter sunt companii private. Hai sa fim seriosi. "Private" ? Cam nepotrivit termenul. Sunt un fel de CAP-uri/IAS-uri moderne. Cum sa fie private ? Numai treaba cu "Libertatea" nu au. Link to post
+_Florin_+ Posted Thursday at 05:43 PM Share Posted Thursday at 05:43 PM Acum 5 minute, Vasile a spus: Sunt perfect de acord cu aceste afirmatii iar cine nu este de acord este un egoist si un imbecil care nu se gandeste decat la propria persoana. Și eu sunt perfect de acord. Tocmai spuneam în prima mea intervenție pe acest topic că libertatea cetățeanului trebuie limitată în momentul în care acesta, prin acțiunile sale, pune în pericol restul comunității. Link to post
Mircea Posted Thursday at 05:47 PM Share Posted Thursday at 05:47 PM 2 minutes ago, +_Florin_+ said: ... că libertatea cetățeanului trebuie limitată în momentul în care acesta, prin acțiunile sale, pune în pericol restul comunității. In cazul lui Trump, ca tot e Europa toata scandalizata ca o companie privata i-a taiat macaroana, exact asta s-a intamplat. Link to post
Liviu.Mihaiu Posted Thursday at 05:47 PM Share Posted Thursday at 05:47 PM 2 minutes ago, +_Florin_+ said: libertatea cetățeanului trebuie limitată în momentul în care acesta, prin acțiunile sale, pune în pericol restul comunității. Si daca sunt negru si societatea mea este adepta "ku klux klan" , am dreptul sa fiu liber si sa pun in "pericol restul comunității" ? Link to post
Mircea Posted Thursday at 05:49 PM Share Posted Thursday at 05:49 PM Dupa stilul intrebarii tale si Hitler a facut un bine Europei, asta se deduce. Sa nu exageram! Link to post
Liviu.Mihaiu Posted Thursday at 05:51 PM Share Posted Thursday at 05:51 PM Nu ai inteles sensul intrebarii. Poate nu m-am exprimat eu bine. Link to post
okean Posted Thursday at 05:53 PM Share Posted Thursday at 05:53 PM (edited) Citeam astazi ca in Marsilia oamenii strazii sunt obligati sa poarte un triunghi galben la vedere... Edited Thursday at 05:58 PM by okean Link to post
Liviu.Mihaiu Posted Thursday at 05:56 PM Share Posted Thursday at 05:56 PM (edited) LIBERTATEA este sau nu este. Nu exista "libertate limitata de legi", "libertate adaptata comunitatii". Ori este, ori nu este. Altfel se poate numii "conduita", "7 ani de acasa" .... Edited Thursday at 05:57 PM by Liviu.Mihaiu Link to post
+_Florin_+ Posted Thursday at 06:00 PM Share Posted Thursday at 06:00 PM Acum 5 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Si daca sunt negru si societatea mea este adepta "ku klux klan" , am dreptul sa fiu liber si sa pun in "pericol restul comunității" ? Hai Liviule, asta a fost vreodată o situație reală? ... nu cred. Nici măcar în America acelor ani majoritatea comunității albe n-a fost adepta ku klux klan. Hai să ne raportăm la situații reale, nu imaginare. Link to post
Administratori Vasile Posted Thursday at 06:01 PM Administratori Share Posted Thursday at 06:01 PM Acum 9 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Si daca sunt negru si societatea mea este adepta "ku klux klan" , am dreptul sa fiu liber si sa pun in "pericol restul comunității" ? Esti negru ? doar de curiozitate intrebarea ta este cat se poate de exagerata dar daca totusi ai fi negru si restul toti albi atunci locul tau ar fi intr-un muzeu Link to post
merck Posted Thursday at 06:06 PM Share Posted Thursday at 06:06 PM Daca era el singurul negru si avea coceanu' de 25cm .... isi petrecea viata schimban in fiecare seara patul! Link to post
Liviu.Mihaiu Posted Thursday at 06:09 PM Share Posted Thursday at 06:09 PM Era ceva teoretic. Ca si intrebarea topicului. Refolmulez: "Daca sunt verde la culoare, toata comunitatea este albastra si vrea sa ma vopseasca si pe mine tot intr-o nuanta de Voronet , am libertatea sa-i vopsesc eu pe ei in culoarea mea ?" Libertatea lor este mai altfel decat a mea ? Link to post
Mircea Posted Thursday at 06:10 PM Share Posted Thursday at 06:10 PM Caz concret ai? Ca la fantezii... esti campion. Link to post