ferentdaniel1 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Acest tv este adus din afara tarii si nu se sincronizeaza cu norma noastra de sunet.Are imagine buna pentru vechimea lui,face functiile de baza din telecomanda,dar in meniu setari sunet nu gasesc schimbare norma sunet.Va rog un raspuns daca mai merita chinul macar pentru satisfactia mea,si daca este o metoda de rezolvare.Toate cele bune din partea mea. Edited January 12 by ferentdaniel1 Quote Link to post Share on other sites
crmn1 Posted January 12 Share Posted January 12 Pare făcut pentru anglia clar.nu cumva are în meniu undeva ceva de genul sc1 sau sc2. Dacă da schimbă .în cazul în care nu are așa ceva trebuie văzut în soft sau după cod placa main dacă poate funcționa pe standard europa. Quote Link to post Share on other sites
ionel sm Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Incercati sa intrati in service si vedeti ce pueti schimba pe acolo.Daca doriti manualul service vi-l pot da.Secventa intrare service In timp ce apasati butonul -v de pe unitatea tv apasati pe telecomanda butonul control de 3ori in 2 secunde. Pentru iesire apasati butonul iesire de pe telecomanda. Edited January 12 by ionel sm Quote Link to post Share on other sites
profimex Posted January 12 Share Posted January 12 Acum 42 minute, ferentdaniel1 a spus: Acest tv este adus din afara tarii si nu se sincronizeaza cu norma noastra de sunet.Are imagine buna pentru vechimea lui,face functiile de baza din telecomanda,dar in meniu setari sunet nu gasesc schimbare norma sunet.Va rog un raspuns daca mai merita chinul macar pentru satisfactia mea,si daca este o metoda de rezolvare.Toate cele bune din partea mea. este model fabricatie uk nu o sa mearga norma de sunet la noi doar folosit pe hdmi sau scart Quote Link to post Share on other sites
ionel sm Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) In situatia asta puteti sa-l donati la o ruda in provincie care foloseste televiziune prin satelit. Daca doriti va uitati pe manual si vedeti daca puteti face ceva . Edited January 12 by ionel sm Quote Link to post Share on other sites
ferentdaniel1 Posted January 12 Author Share Posted January 12 Va multumesc sincer la toti colegii pentru ajutorul si sfaturile date,si am si inteles implicatia mea fata de tv... Nu pot sal donez la tara,nu este tveul meu,cu drag pentru d-tra. Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 12 Share Posted January 12 Atunci spunei clientului sa isi ia antena satelit si atunci va merge tv ul 100% si sa scoata cablu Quote Link to post Share on other sites
ferentdaniel1 Posted January 13 Author Share Posted January 13 Acum 19 ore, Florinel TV a spus: Atunci spunei clientului sa isi ia antena satelit si atunci va merge tv ul 100% si sa scoata cablu Florinel stiu sigur ca este adus in tara pe profit,este vecin de bloc cu mine si stiu ce aparate foloseste.Sal foloseasca pe post de monitor sau ce o vrea,multumesc oricum. Quote Link to post Share on other sites