Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
bubusmecherul

philips 32pfl2807h/12

Recommended Posts

Acest tv lcd se manifesta,imaginea este dubla si tremuranda,si scrisul dublandul, iar imaginea lcd-ului,culorile se modifica,adica imagine negativa,t-conul incorporat in displayul VES315WNES-02-A

sursa VESTEL 17IPS19-3

main board 17MB62-2.6

Va rog ceva ideei

Link to post
Share on other sites

Daca sunt notate CKVB1 si CKV1 ar trebui intrerupte si in caz ca nu se rezolva CKVB2 si CKV2. Aceasta informatie am gasit-o in calculatorul meu( pentru acest ecran) ,dar nu am probat asa ca trebuie privita cu retinere pana cand vine cineva cu rezolvarea exacta . 

Link to post
Share on other sites

Din ce stiu eu trebuie taiate in pereche adica CKV impreuna cu CKVB.    In tot cazul ar fi bine sa cauti in revista ,aproape sigur e tratat cazul acestui ecran pe undeva ( poate numerele 20-26) . Ma uit eu peste cateva ore daca nu vine cineva cu rezolvarea . 

Link to post
Share on other sites

Revin ,daca nu e prea tarziu, deoarece am citit in revista nr 26 ,aprilie 2015, pag 03-09 ca trebuie facute mai multe teste . De exemplu se leaga intre ele CKV si CKVB dinspre ecran , apoi se leaga la masa , la VOFFE sau la VSS. Trebuie testat si cu STVP intrerupt .  Nu este tratat exact acest ecran ,dar poate se potriveste procedura .  Si pe mine ma intereseaza cum se poate salva un ecran ,oricare ar fi, deoarece ma confrunt des cu defectiuni si de putine ori le rezolv .  Dupa ce rezolvi te rog sa scrii cum ai reusit.  Oricum pare ca stii foarte bine ce se intampla in placa din moment ce ai descoperit semnalele  . Defectiunile de ecran si cu memoriile astea EMMC sau cam asa ceva  m-au scos definitiv din meseria asta . 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines