Ionelc Posted January 8 Share Posted January 8 Am primit acest tv le model KDL-43W756C, nu se mai aprinde, ledul de STBY este stins. Am masurat conform manualului de service toate tensiunile de pe placa de baza si sunt corecte toate. A mi intalnit cineva fenomenul asta ? Quote Link to post Share on other sites
yokoono Posted January 8 Share Posted January 8 Comanda pentru aprinderea ledului o da procesorul. Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 8 Share Posted January 8 Trebuie scris eMMC sau schimbat , acum depinde de durata de viata al eMMC-ului , Sony KDL-43W756C W755 MB.1-980-805-31 emmc H26M52103FMR proc MT5830BPHJ Quote Link to post Share on other sites
Ionelc Posted January 8 Author Share Posted January 8 Ma poate ajuta cineva cu scrierea/inlocuirea ? Contra cost bineinteles. Quote Link to post Share on other sites
sergionel Posted January 11 Share Posted January 11 ti am zis sa ma suni si rezolvam! Quote Link to post Share on other sites
Ionelc Posted Friday at 12:46 PM Author Share Posted Friday at 12:46 PM La 11.01.2021 la 8:08, sergionel a spus: ti am zis sa ma suni si rezolvam! Multumesc pentru interventie, merge perfect. Quote Link to post Share on other sites
sergionel Posted Friday at 06:02 PM Share Posted Friday at 06:02 PM bravo! Quote Link to post Share on other sites
Costica Tv Posted Friday at 08:53 PM Share Posted Friday at 08:53 PM 8 hours ago, Ionelc said: Multumesc pentru interventie, merge perfect. Cum ai rezolvat ? " Cand deschideti un subiect aici si doriti sfat in legatura cu o reparatie sau un defect trebuie obligatoriu sa precizati: Tipul aparatului: Modelul aparatului: Defectul cum se manifesta: Alte specificatii utile: Daca nu precizati aceste lucruri intrebarea ta nu va fi aprobata Dupa solutionarea problemei este obligatoriu sa scrieti cum ati rezolvat. In caz contrar alte subiecte ale tale nu vor mai fi aprobate pe acest forum." Quote Link to post Share on other sites
sergionel Posted Friday at 09:01 PM Share Posted Friday at 09:01 PM (edited) sint toate datele aici,nu vorbim de sony la care a cerut ajutor? nu inteleg mesajul! adaug eu in locul lui: s a rescris emmcul,totul ok,netflix,mai putin card. Edited Friday at 09:02 PM by sergionel Quote Link to post Share on other sites