nelutu Posted January 4 Share Posted January 4 Buna seara,in primul rind doresc tuturor multa sanatate si un an nou mai bun. Rog daca binevoieste cineva sa-mi spuna daca pot folosi LA7841 in locul lui LA7840 Multumesc Quote Link to post Share on other sites
sesebe Posted January 4 Share Posted January 4 Ai datasheet-urile la ambele? Dacă da atunci pune-leii sau link-uri la ele. Quote Link to post Share on other sites
nelutu Posted January 4 Author Share Posted January 4 (edited) Le am,LA7840 este de la tv Platinium Select21N02,cu tubSEG Hitachi A51JSY63x13(c) LA7840.pdf LA7841.pdf Edited January 4 by nelutu Quote Link to post Share on other sites
sesebe Posted January 4 Share Posted January 4 Atit cit pot vedea de pe telefon, pare ca LA7841 este varianta de putere mai mare a celuilalt și deci s-ar putea înlocui, cred ca direct, dar așteaptă părerile și la depanatori, poate știu mai multe. Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 4 Share Posted January 4 Poti monta fara probleme, merge pin la pin Quote Link to post Share on other sites
nelutu Posted January 4 Author Share Posted January 4 Acum 41 minute, Florinel TV a spus: Poti monta fara probleme, merge pin la pin Multumesc,Domnule Florinel.tv functioneaza Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted January 5 Share Posted January 5 Schimba si condesatorul dintre pin7 si pin3 cel de 100uf Quote Link to post Share on other sites
nelutu Posted January 5 Author Share Posted January 5 Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Schimba si condesatorul dintre pin7 si pin3 cel de 100uf Am schimbat mai multi,dar integratul La 7840 se pare ca a fost un fake,LA7841 l-am avut din recuperare Quote Link to post Share on other sites