andrei40 Posted January 3 Share Posted January 3 (edited) La indemnul unui foarte bun si vechi prieten, am sa postez, in general poze, cu unele din realizarile mele in domeniul audio...pe parcurs mai vedem daca si alt gen de montaje.... schema unui QUAD606 nu are rost sa o mai prezint, se gaseste pe net din belsug...alta era situatia cu ani in urma....dar slava Domnului...si cum vorbaria multa saracia omului sa purcedem... Edited January 3 by andrei40 Quote Link to post Share on other sites
icar Posted January 3 Share Posted January 3 Si cum vedem pozele? Quote Link to post Share on other sites
adi1967 Posted January 3 Share Posted January 3 (edited) https://i.postimg.cc/x1KSx2PD/1.jpgAsta am vazut eu Edited January 3 by adi1967 Quote Link to post Share on other sites
andrei40 Posted January 3 Author Share Posted January 3 acum se vede, am incercat cu ''Thumbnail for forums'' initial dar nu a mers sau mai sigur nu ma pricep eu...scuze pentru cei nerabdatori... Quote Link to post Share on other sites
franzm Posted January 4 Share Posted January 4 Fain. Cablajele le-ati facut dvs sau le-ati luat de-a gata? Quote Link to post Share on other sites
andrei40 Posted January 5 Author Share Posted January 5 cel pentru sursa este facut, cele pentru etajele finale sunt cumparate Quote Link to post Share on other sites