Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

@validae cat ai sa-l mai tolerezi pe individul asta?

De ce intreb?

Pai uitati-va cu totii la continutul lui, majoritatea topicurilor sunt pentru echivalenti, celelalte sunt pentru depanari.

La niciunul nu masoara niciodata nimic nu verifica nimic, doar ii vine clientul cu ceva ars el descrie sumar aici defectul si voi cei de pe elforum il reparati pentru el iar el incaseaza banii.

Pana cand?

 

Am scris pe gugle 2SD669 si primul rezultat a fost pdf-ul din care am aflat din prima pagina ca-i bipolar NPN TO126, 120V, 1,5A.

In maxim 20 de secunde am si gasit alternativa la TME strict dupa parametrii aia.
Daca mai masuram tensiunea de alimentare din chinezarie gaseam zeci de variante.

 

Pana cand o sa-i mai tolerati lenea nesimtita?

Daca era dupa mine era deja marcat ca spam, toate ( dar absolut toate ) postarile sa-i dispara iar el duca-se unde o vedea cu ochii.

Imi pare rau pentru duritatea postarii dar omul asta e puturos de pute si habarnist convins.

Nu despre asta este elforum...

Link to post
Share on other sites

Da, jjjjjmecher de jjjjjjmecher! Fara vorba magica "va rog", de "multumesc" nici nu mai vorbim, dar altii isi pot sacrifica citeva zeci de minure din ziua lor, el nici macar citeva secune!

 

Link to post
Share on other sites

@Marian sunt de acord cu ce ai scris mai sus și cred că in trecut am criticat comportamentul utilizatorului "șmecher". Totuși @validaenu are o justificare in regulament pentru marcarea ca spammer.

Dacă o să facă asta sigur îi sar în cap "apărătorii dreptății și deținătorii adevărului absolut".

Link to post
Share on other sites

@icar mie nu mi s-ar parea deajuns expresiile amintite de dvs, nu mi s-ar parea deajuns o solicitare politicoasa de asistenta, nu atata vreme cat se afiseaza o lene fara precedent pe forum. Sunt si eu aici de atatia ani dar nu tin minte sa fi vazut pe altul ca el, omului asta ii este suta la suta lene sa faca absolut orice masuratoare ori verificare, ii este suta la suta lene sa caute orice pe gugle, si...si scuze pentru limbajul colorat...dar il doare fix in cur de criticile la adresa lui de pe forum si de bunul simt.

De ce dracu sa-si piarda el timp sa munceasca devreme ce o tot fac altii pentru el?

Un astfel de individ in societati mai civilizate ar face foamea, noi in schimb prin ajutorul repetat oferit cu bune intentii, ii incurajam de fapt lenea.

E ca si cum ai duce un animal domesticit in salbaticie, a uitat demult sa mai vaneze si sa supravietuiasca pe cont propriu, fie va muri de foame fie ucis de un altul.

 

@Stefan ai dreptate cat priveste regulamentul, totusi a fost facut cu bun simt de catre persoane cu bun simt, insa atunci cand te intalnesti cu situatii fara iesire, se pot face si exceptii de la regulament. 

Edited by Marian
Link to post
Share on other sites

@Marian, cunosc tipul asta de oameni, de pe forumul unde sunt moderator. Ca modelist, am reinceput sa lucrez,  pe vremea cind nu era internet. Cautam in carti si reviste, de la noi sau de aiurea, mi-am facu kilograme de documentatie, pe hirtie. Eu si colegii de pasiune, dupa accesul la internet, ne-am facut giga de documentatie, la care facem apel ori de cite ori lucram la un model. Cind veneau tipi de genul "cum e vopsit cocpitul la un Bf109E", era luat la revec. Adica, tu nu ai timp 2 minute pentru un clic pe net, dar eu pot sa-mi pierd 30 de minute, ca sa-ti raspund documentat, la intrebare. Normal, sunt si cazuri in care raspunsul e mai dificil, gasit doar in unele carti sau documente, si atunci cine stie iti raspunde, unul, doi colegi, dupa caz.

Regulamentul nu poate sa  prevada si sa sanctioneze toate situatiile aparute pe forum, dar daca e nevoie de un aliniat care sa sanctineze lenea crasa, se poate scrie si un asemenea aliniat. Eu as da sanctiune pe abatere de la bunul simt: trebuie sa fii nesimtit sa pui pe altcineva sa munceasca in locul tau.

 

Link to post
Share on other sites

Cred că trebuie să facem un ,,tutorial,, scris ca pentru toţi proştii, în care să se explice cu exemple (printscreen) practice cum se caută un echivalent.Apoi, la fiecare întrebare de genul lui ..şmecheru lu peşte,, să i se pună link spre acel tutorial.Dă-i unui om un peşte şi îl vei hrăni o zi. Arată-i cum să pescuiască şi îl vei hrăni pe tot restul vieţii lui.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines