ciuca paul Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Vă salut. Am rugămintea la cei ce cunosc mai bine acest domeniu,sa-mi recomande și mie cineva ce model de amplificator îmi este necesar ptr următorul aspect :doresc sa receptionez semnalul de la acest ruter situat la o distanta de aproximativ 35m .Dacă țin telefonul lângă geam am semnal pe telefon și as dorii ca sa folosesc un leptop și uneori și un calculator și nu știu ce ar fi mai recomandat. Acesta este modelul ruterului:D-LINK DIR-850L și este conectat la internet prin fibra optica. Va mulțumesc. . Quote Link to post Share on other sites
validae Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Îţi trebuie un repetor WiFi.Adică un dispozitiv care preia semnalul WiFi şi îl retransmite într-o zonă fără acoperire radio.Dacă routerul pe care doreşti să-l ,,interceptezi,, e parolat, nu te mai complica... https://www.google.com/search?q=Repetor+WiFi&sxsrf=ALeKk02SLO7xOHWpsFsoYZUAYzXKngVIhQ:1609013093371&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwis2PnuuOztAhWFxIsKHUhZABMQ_AUoAXoECAUQAw&biw=1525&bih=679 Edited December 26, 2020 by validae Quote Link to post Share on other sites
ciuca paul Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 Sărbători fericite d-nu Validae nu-în problema parola o cunesc și acceptul dumnealor dar trebuie sa stiu ce sa cumpăr . Quote Link to post Share on other sites
validae Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Mergi la un magazin de electronice din zonă şi descrie-le situaţia locală, sigur te vor ajuta cu un sfat.Fiindcă dacă nu eşti mulţumit, poţi să-l returnezi frumos a doua zi... Edit: am corectat eu titlul...scrisesei ,,semnal hifi,,. Este WiFi... Edited December 26, 2020 by validae Quote Link to post Share on other sites
ciuca paul Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 Ok.Mulțumesc am observat gresala ,scriu de pe telefon. Quote Link to post Share on other sites