liuro Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Buna sera, In urma unui accident o cantitate de apa fierbinte a cazut peste ventilatorul din imagine care functiona in acel moment. Ca urmare nu mai functioneaza si am gasit pe cablaj o urma de scurtcircuit. Deoarece nu am gasit nicio schema apelez la cei care m-ar putea ajuta cu o idee ce se poate face sau daca acolo a fost o piesa care s-a ars(topit). Quote Link to post Share on other sites
liuro Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Situatia este mai delicata. Am depistat mai multe probleme. Piese mai multe deteriorate din cauza temperaturii si doua din cele 4 bobine sunt intrerupte. Ma gandesc sa incerc sa rebobinez cele 2 bobine si sa alimentez pe direct. Quote Link to post Share on other sites
djlove Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Salutare. Iti recomand sa il inlocuiesti complet daca si motorul e ars. Ventilatoarele astea au EC control (0-10V), unele si cu comunicatie modbus, au soft in ele... e cam imposibil de reparat. Poti da mail direct la producator pentru o oferta Quote Link to post Share on other sites