Усилитель Posted January 27 Share Posted January 27 On 2020. 12. 09. at 9:12 PM, Liviu.Mihaiu said: Depinde ce intelegeti prin internet si cate interneturi credeti ca exista. Pai este ala pt toata lumea si este celalalt Dark... Quote Link to post Share on other sites
ledpanel Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Pe XP x64 merge Firefox 48, mai sunt si alte browsere similare Chrome. Cu putin efort se baga NVME drivers pe un win7 cum se puneau SATA AHCI drivers ca sa mearga XP pe SSD. nLite rullz! Multi ani mai tarziu au aparut drivere signed+moded pentru Intel UHD630, sa-ti mearga pe win7 sau 8. 8.1 avand suport nativ pentru NVME. Din alea cu certificate installer... Edited January 27 by ledpanel Quote Link to post Share on other sites
Voltus Posted January 27 Share Posted January 27 Eu am folosit kmeleon http://kmeleonbrowser.org/ . Mergea destul de bine . Quote Link to post Share on other sites
norad Posted yesterday at 02:47 PM Share Posted yesterday at 02:47 PM Browserul K-meleon merge bine pe XP. Antivirus Avast. Quote Link to post Share on other sites
Sorin2015 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Garantat, functioneaza foarte bine ca browser SlimJet (bazat pe Chrome), varianta pentru WinXP. Imi place mult, ca blocheaza implicit toate reclamele, are o mana care numara cate blocaje a facut pe site (fara sa opreasca cursivitatea parcurgerii paginii). Pentru antivirus: Avast Free (pentru XP). Ambele sunt actualizate automat permanent. Quote Link to post Share on other sites