Miro Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Va salut. Am un detector de metale (Bosch) care dupa ceva timp de utilizare a avut nevoie de desfacere si curatare, avand ceva elemente mecanice . Problema este acum ca la desfacere s-a dezlipit banda de la displai, o parte din ea, nu toata, atasez poze a se vedea despre ce este vorba Are cineva cunostinte cum pot relipi banda pe display??? Am cautat odata pe net ceva asemanator dar era vorba de banda la un displai lcd al unui tv, am vazut ca sunt aparate speciale care fac acest lucru, la cald parca, intreb pt.ceva mai zona amator daca a mai facut cineva asa ceva. Tin sa specific ca la aparatul din discutie nu prea este spatiu de a face ceva modificari la prinderea displayului de carcasa. Link to comment
validae Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 (edited) Puteţi încerca ceva, dar trebuie multă răbdare şi atenţie.Există adeziv sau vopsele conductive la seringi, chiar pe forum vindeau unii colegi.Se poate pune o cantitate extrem de mică, practic punctiform, pe fiecare traseu de pe folie şi apoi se presează cu grijă folia pe display, astfel încât să nu se atingă între ele traseele alăturate din cauza excesului de adeziv.Se testează imediat display-ul, ca eventualele corecţii să se facă înainte de a se usca adezivul.Altă variantă presupune doar suprapunerea foliei exact unde s-a dezlipit şi presarea ei pe sticlă cu ajutorul unei fâşii de cauciuc moale, la asamblarea display-ului în carcasă.Uneori e suficient... Edited December 9, 2020 by validae Link to comment
BRANCA Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Probabil asta a vazut omul pe internet.Banda speciala,masina speciala cu incalzire si presiune controlata.Parca era cineva pe forum care se chinuia sa faca asa ceva.Nu stiu daca sunt servisuri la noi care fac asa ceva.Cred ca e valabila si pentru unele telefoane metoda. Link to comment
validae Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Avem cel puţin un coleg de forum care face astfel de recondiţionări. Link to comment
Recommended Posts