Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
alcon

Avertisment Interpol

Recommended Posts

Cidata stire! Deja se stie ca juma' din populatia globului nu se va vaccina. Pe de alta parte, toti care vor, se pot vaccina. Asa ca de ce sa contrafaci un vaccin ce se distribuie si administreaza in conditii speciale?

Link to post
Acum 9 minute, icar a spus:

[...] de ce sa contrafaci un vaccin ce se distribuie si administreaza in conditii speciale?

Pentru bani?

În toată lumea asta e imposibil să nu apară așa zici "medici" (avem exemple și pe la noi) vor administra vaccinul "obținut cu greu și cu multe relații".

Omul de rând nu o să întrebe dacă vaccinul e original sau in ce condiții a fost ținut.

 

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/multi-oameni-nu-stiu-pentru-ce-stau-la-coada-la-institutul-cantacuzino-au-iesit-niste-pastile-pentru-covid-1410781

 

Oricum vaccinul ăla de la Pfizer o să fie un fiasco total în Romania. Sunt convins că autoritățile o să-si de-a tot interesul să îl transporte și păstreze în condițiile ideale, dar mă gândesc ce grijulie o să fie asistenta medicului de familie ce trebuie sa manipuleze cutia cu gheață carbonică și să nu lase vaccinuri în exterior sau capacul deschis o perioada prea lungă.

De ce spun asta? Pentru că te duci la medicul de familie și aștept cu orele pentru o amărăciunea de adeverință sau trimiterea!

Edited by Stefan
Link to post

Pai tataia rarefiatu a spus ca vaccinul nu este obligatoriu dar se vor lua masuri de "convingere a populatiei", Spre exemplu (zic eu)  nu mai poti intra in supermarket fara carnetul de vaccinuri sau nu poti iesi din tara sau mai stiu eu ce le va debita tartacuta....

Edited by fluffy37
Link to post

Păi singurul lucru periculos ar fi să nu fie decât ser fiziologic în flacon.Eu dacă aş vinde ceva contrafăcut pe post de ,,vaccin,,, m-aş asigura în primul rând că nu face rău, dacă bine sigur nu face....uneori efectul Placebo poate face mai mult bine decât un medicament nepotrivit.

Iar vaccinurile nu sunt chestii ce poţi să rişti să le cumperi de pe Aliexpress, mă gândesc că medicii de familie nu îşi riscă libertatea folosind vaccinuri dubioase...

 

Edited by validae
Link to post

4 minutes ago, fluffy37 said:

Pai tataia rarefiatu a spus ca vaccinul nu este obligatoriu dar se vor lua masuri de "convingere a populatiei", Spre exemplu (zic eu)  nu mai poti intra in supermarket fara carnetul de vaccinuri sau nu poti iesi din tara sau mai stiu eu ce le va debita tartacuta....

Sunt convins ca majoritatea celor care tot striga pe la TV sau pe aiurea ca nu se vaccineaza si au indemnat la asta si pe altii, vor "rupe" usile centrelor de vaccinare.
Eu nu le-as da voie nici macar sa se apropie de un centru de vaccinare. Poate in genunchi.
A fost (si va mai dura putin) un circ ieftin, platit. In general in ruble (convertite).
 

Link to post
6 minutes ago, maresaldeflota said:

Nu se va administra vaccinul în cabinetele medicilor de familie. Administrarea lui se va face în centre speciale. 

Ai citit prospectul si modul de administrare al vaccinului?
Deoarece initial se vor vaccina cei din personalul medical, chiar ar fi aiurea sa-i trimiti la medicul de familie.
Se va ajunge ca si medicii de familie sa faca vaccinul. Este ceva dezinformare si aici referitor la conditiile de transport si depozitare.
 

Link to post

 Nu va impacientati.Zice-se ca masa populatiei va incepe sa fie vaccinata incepand cu aprilie,mai...Deci mai e timp de organizare...Noi,"vulnerabilii",s-ar putea sa prindem sectiile speciale.

 Si,faceti stoc de masti.Spunea aseara un director de institut de vaccinare,de afara,ca se vor mai purta cativa ani!Acu depinde ce masti...A aruncat cineva o stire ca peste 90% din mastile dupe piata ar fi neconforme.N-au certificare CE!N-or fi 90% dar e posibil sa fie peste 50%...

 Iar cu rahatul asta de stire cu vaccinul fals.Cine e atat de bou sa se vaccineze la coltul strazii?Si inca pe banii lui...cand statul o sa-l dea gratis!

Link to post

Acum 1 oră, validae a spus:

Iar vaccinurile nu sunt chestii ce poţi să rişti să le cumperi de pe Aliexpress, mă gândesc că medicii de familie nu îşi riscă libertatea folosind vaccinuri dubioase...

 

MEdicul nu isi risca, el foloseste ce vine de sus de la minister.

ASa cum salile de operatie au fost dezinfectate cu produse de la hexifarma...

Link to post

@BRANCA aia de se duceau la "chirurgi plasticieni sau "stomatologi" nu erau chiar la coltul strazii si dadeau destui bani. Stati fara grija ca orice e posibil pe lume asta, important e sa ai un minim de credibilitate, sa gasesti publicul potrivit si sa creezi destul de multa panica.

Apropo de coltul strazii, stiti ca s-au efectuat teste rapide si probabil inca se efectueaza aproximativ la coltul strazii?

 

Cu mastile e o alta discutie dar unele, chiar daca nu sunt certificate, sunt cel putin la fel de buna ca alea certificate si produse fix de acelasi chinez. Daca autoritatile tot confisca atatea masti neconforme sa ofere ei alternativa conforma si la un pret decent, adica o masca certificata costa in Ro (tot in china produsa) poate si de 10 ori mai mult ca o masca similara din china dar fara certificare.

La inceputul pandemiei ne vaietam ca suntem rupti in ... masca si ca nu aveam cu ce sa ne protejam, acum oare cate fabrici de masti certificate sunt in Romania. Am cumparat de pe eMa... masti produse in Romania dar sincer nu scria nimic de ceritifcari sau altceva. 

 

@Sharky adevar ai grait, oare cate vieti au fost destruse de infectiile intraspitalicesti. Nimeni nu se intreba cum naiba de la noi spitalele gemeau de tot felul de bacterii / germeni / virusuri care mai de care mai priculoase si rezistente desi erau "dezinfectat" non-stop. Intrai in spital pentru o banala operatie de apendicita si plecai cu o bacterie de nu mai stia nici mama antibioticelor ce sa-i faca.

 

Edited by Stefan
Link to post

Posbil sa fie adevarat in anumite tari cu mai multa apa calda, chiar si pe la noi au inceput ca in spitalele noi sa trateze problema putin mai serios. Am vazut la un anumit spital ca peretii aveau un tapet ca un linoleum cica special si destul de scump, nu mai erau dati cu var / lavabila care se impregneaza cu orice si acolo ramane.

Edited by Stefan
Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

Daca iti place acest forum ai putea sa faci o mica donatie, astfel ajuti sa existe.
Multumim!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines