Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde


Benga

Recommended Posts

Buna seara, am un cuptor cu microunde marca .rohnson-r-2302, si de cateva zile nu ma functioneaza ,cand il programez pe incalzire face un scurtcircuit si niste zgomote ciudate in interior, mentionez ca pe celelalte programe nu l-am mai incercat,ma poate ajuta cineva cu un sfat , ce defectiune are si daca se merita sa mai investesc in reparatia lui.

Multumesc anticipat

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Fără a fi desfăcut, inspectat și măsurat nu pot ști ce are.Zgomotul ciudat poate fi cauzat și de ceva grăsime ce a stropit fereastra de micafolie din dreapta ușii și care acum arde cu flacără.Uneori și motorul platanului se mai arde și poate face zgomote și scurtcircuit.Mai pot apărea uneori descărcări de înaltă tensiune între transformator și tabla capacului, se aud ca niște pocnituri puternice, ca niște împușcături.

Există un topic dedicat cuptorului cu microunde, unde am explicat pe larg cam ce se poate defecta și ce se poate verifica la un cuptor cu microunde.Dar am mai menționat acolo și faptul că nu chiar oricine poate repara așa ceva, trebuie totuși să aveți un minim de cunoștințe tehnice și experiență în depanare, altfel nu o să înțelegeți nici măcar termenii utilizați.

Dacă nu aveți niciun fel de experiență în domeniul depanării, nu vă recomand să încercați să reparați un cuptor cu microunde, date fiind tensiunile foarte periculoase la care lucrează.

Citiți vă rog topicul acesta:

 

Edited by validae
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines