Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Cristyian

Probleme LCD Watson

Recommended Posts

Ziua buna! Oameni dragi,întâmpin o problema de ceva timp cu un tv lcd watson,poate pt unii dintre voi destul de banala însă pt mine un începător in ale electronicii destul de intortochiata. Tv ul rămâne doar pe stand by iar când încerc sa l pornesc din telecomanda sau din tastele tv ului dă senzația ca ar vrea sa pornească dar se oprește definitiv,adică iese și din modul stand by. Am găsit în interior mult praf și 2 condensatori de 1000,16v umflați pe care i am inlocuit dar problema rămâne aceeași. Unde ar tb sa mă uit. Ce ar tb sa fac? Va mulțumesc! 

Link to post
Share on other sites

eu as zice ca-i dus traful cfl ,e cam boala cu ele,masurati infasurarile,eventual scoateti traful afara si vedeti daca iese din stby,si daca e imagine,bineånteles trebuie sa va uitati atent la display,sau sa-l luminati sa vedeti ceva urme de imagine,

Link to post
Share on other sites

Ms pt sfaturi! Da,așa este,era traful dus. Am scos traful și l am pornit,cu o lumina puternica am putut zări ceva imagine. Am sa schimb traful. Acum va mai întreb,se poate ca odată cu traful sa se fi ars și lampile? Adică cum as putea sa le verific!

Link to post
Share on other sites

Seara buna! În sfârșit am reușit sa schimb traful cfl. Numai ca povestea continua,aceleași simtome! Da senzația atunci când îl scot din stand by ca ar vrea sa se aprindă lampile,dar nu. Doar un puls de aprindere după care se sting iar imaginea nu o pot vedea decât cu lanterna. Ce pași ar trebui sa mai urmez? 

Link to post
Share on other sites

Acum 6 ore, legionaru a spus:

La modelul ăsta eu am găsit și lampi ccfl epuizate, sunt 4bucati, am adaptat alt traf invertor pentru 2 lampi și a funcționat foarte bine, una sus, una jos.

pai nu are si el un controler cfl si se  putea anula protectia? si se foloseau doae lampile ok

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines