Robinson Chera Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Saltuare, incerc si eu sa realizez monitorizarea temperaturii in Proteus folosind un microcontroller ATmega164 si senzorul de temperatura LM35 insa nu inteleg ce nu e in regula.. Aveti si o poza cu schema realizata pana acum: https://ibb.co/92n1tq9 Mersi! Quote Link to post Share on other sites
Elison Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Simularea nu genereaza erori? Quote Link to post Share on other sites
GeoMar Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Nu am asa experienta mare cu simularile in Proteus, dar LCD-ul nu ar trebui sa fie si el conectat la Vcc? Ma refer la pinul 2 LCD notat VDD. Quote Link to post Share on other sites
Elison Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 LCD functioneaza si fara a fi alimentat, e suficient sa fie conectati pinii de date la microcontroller. Quote Link to post Share on other sites
nico_2010 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 De obicei se pune si programelul, pe langa schema. In plus, mai descriem pe scurt in ce consta problema intampinata, manifestarea, daca intelegi ce vreau sa spun! In caz contrar globul de cristal nu functioneaza, da erori! Quote Link to post Share on other sites
Liviu M Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 (edited) Eu habar n-am cum funcționează Proteus ăsta, da' mă așteptam ca microcontrollerul să trebuiască programat. Poți să ne arăți codul? LE Nico a fost mai rapid... Edited November 26, 2020 by Liviu M Quote Link to post Share on other sites