Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
DFCprime

Vand 5 cutii acumulatori Nikon Coolpix sigilate

Recommended Posts

Buna ziua!

 

Vand 5 cutii formata din 2 acumulatori NiMH (min 2300mAh, Made in Japan) la pretul de 25 cutia. Sunt noi in cutie, sigilati.

Daca se cumpara toate, pretul este de 100 de lei.

 

Un link catre produs : https://www.nikon.md/ro_MD/product/accessories/coolpix/coolpix-power/batteries/en-mh2-b2-rechargeable-ni-mh-battery-set#overview (consider ca nu are rost sa pun poze si cu cutiile si bateriile, nefiind mare diferenta.)

 

Predare personala in Bucuresti sau trimitere prin posta/curier.

Link to comment

Nu ca nu as avea incredere de principiu intr-un nou venit, insa daca tuturor celorlalti le-am impus pozele indiferent de situatie ( multi fiind utilizatori vechi ), iar aici as permite fara poze, ar fi deplasat si incorect fata de ceilalti.

O poza acolo cu toate la gramada tot e deajuns, e o chestie de principiu.

Link to comment

Pe acumulatori e marcata data "08-06 LR". Din cutie au cam ~0.9V. Eu am incarcat o pereche si am pus-o intr-un tablou cu 10 leduri din Jumbo, stau acolo de o saptamana si becurile sunt inca lumininoase. Nu am niciun dispozitiv de verificat capacitatea din pacate.

Edited by DFCprime
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines