Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Cezar2020

Frigider Beko nou, zgomot supărător la pornire

Recommended Posts

Am o problema cu un frigider Beko cumpărat anul acesta 2020. Frigiderul funcționează bine,dar la pornire după starea de repaus,cam 30 - 40 secunde face un pocnet destul de deranjant atât pe timp de zi cât și noaptea. La frigiderul  Whirlpool pe care l-am avut 18 ani nu am auzit așa ceva. Nu sunt eu chiar așa de pretențios, dar pe timp de noapte chiar e deranjant. Dacă nu se poate face nimic  o să-l vând. Să aveți o zi bună.

Link to post
Share on other sites

Ar fi utilă o înregistrare video, postată pe YouTube, în care să se manifeste simptomul.Altfel nu putem şti ce poate fi.Verificaţi dacă nu cumva compresorul e fixat precar în suport, poate de la transport s-a depasat sau rupt ceva pe acolo.Eventual asiguraţi-vă că frigiderul e poziţionat stabil şi nu se mişcă uşor, reglaţi şuruburile din colţuri, dacă are aşa ceva.Când mai postaţi vreodată ceva pe un forum, nu puneţi titlul ,,Bună ziua,, ci un titlu care să descrie aparatul şi problema lui.Pe cererea de angajare nu cred că aţi scris ,,Bună ziua,,.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines