danielpopa1967 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Salutare tuturor! Nu sunt depanator. Am intrat aici numai pentru indrumare. Am un TV Toshiba model 32RL938 cu ecran LTA320HN03. Dintr-o data in timpul functionarii a inceput sa afiseze dungulite orizontale subtiri pe tot ecranul cu doua zone stanga si dreapta pe mijlocul fiecarei parti de luminozitate diferita. Apoi la orice scris mai mare de pe ecran apar umbrele literelor pana in partea de jos a ecranului si pare sa pastreze mult timp umbra ultimei timagini afisate. Daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, sau ma poate directiona catre un mester dibaci, dau o bere cand se termina pandemia. Va multumesc pentru intelegere. Numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costica Tv Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ieri am avut si eu la reparat un Toshiba cu display ca al tau si acelasi defect, rezultatul e ca acest display LTA320HN03 nu se poate repara ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielpopa1967 Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 Multumesc pentru raspuns. Deci, ar trebui alt panel LCD. Problema e ca nu prea se gasescsi. Numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts