Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led Toshiba

bogdan_bogdan889

Recommended Posts

Chiar acum, iuliantv a spus:

...

nu am cest soft altfel il postam

:rade:

NU trebuie postat, cel putin din doua mative: in primul rand nu asta a solicitat, in al doilea rand  dumpul se afla in link-ul din citat, asa cum am mentionat in prima mea postare Nu mai descarca direct din link-ul citat,  au pretentia sa le trimiti prin posta  !

Edited by megastar
  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iuliantv

6

• bogdan_bogdan889

5

• adfl

4

• megabit

2

Acum 18 ore, iuliantv a spus:

de ce nu? poti sa-ti trimiti si singur mail,sau nu stiati? ori nu aveti acces la mail la serviciu,sau nu puteti folosi pc-ul de la munca pentru mailul personal?

nu am cest soft altfel il postam

desigur ca stiu ca-mi pot trimite mie insumi e-mail , acces am , oricum am rezolvat-o  ieri chiar inainte de postarea  un pic cam rautacioasa a colegului Mega...

• 7 months later...
  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

Bună seara,am un TV Toshiba 4K Smart cu diagonala de 139 cm, din 2018,iar alaltăsearâ am dat din meniul Instalare,o revenire la setările din fabrică, respectiv Prima Instalare,cu CI+ în el,iar acum nu mai văd programele codate, HBO, CINEMAX, Film Now,cele 4K,cu toate că le am plătite.Menţionez că au venit ieri cei de la DIGI, au verificat cardul CI+ și e ok, la alt tv LG, din casă, funcționează. Oare ce mă sfătuiți, având în vedere că înainte mergea?

Acum 17 ore, Cristi Ţoc a spus:

Bună seara,am un TV Toshiba 4K Smart cu diagonala de 139 cm, din 2018,iar alaltăsearâ am dat din meniul Instalare,o revenire la setările din fabrică, respectiv Prima Instalare,cu CI+ în el,iar acum nu mai văd programele codate, HBO, CINEMAX, Film Now,cele 4K,cu toate că le am plătite.Menţionez că au venit ieri cei de la DIGI, au verificat cardul CI+ și e ok, la alt tv LG, din casă, funcționează. Oare ce mă sfătuiți, având în vedere că înainte mergea?

incercati o resetare si ca tarå setati romånia