Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Alextv

NEI 32NE4505

Recommended Posts

Buna

 

Placa digitala este CV 358H-T42. 

Ca defect , se restarteaza. Am incercat un firmware de pe stick, insa imaginea era intoarsa si nu am avut tlc. Incercand un alt firmware, am pus din greseala, la repezeala, pentru alta placa (Cv 338...). L-am nenorocit. Acum nu mai booteaza de pe stick.

 

Am marea rugaminte la un coleg care are un backup bin pentru EMMC, la aceasta placa sa mi.l transfere si mie. Incerc sa-i scriu EMMC.ul cu programatorul. 

 

Sau daca  este cineva inscris pe forumul arabilor sa mi.l descarce si mie de acolo, eu nu pot sa.mi fac cont : https://www.amwajsat.net/attachment.php?attachmentid=22290&d=1596986837

Link to post
Share on other sites

Acum 10 minute, attilaa0 a spus:

Si care dintre softuri puse de aici a mers? Cel de la Sorintv sau Florineltv?Multumesc.Apropo ati dat jos radiatorul de pe procesor?

Buna Attila, pe cel de la Florin l.am pus primul. Am inviat tv.ul, dar fara imagine. Am pus software pe stick , apoi am asteteptat sa sfarseasca clipitul ledului. La prima pornire a plecat cu imagine si sigla NEI. Si , da am dat radiatorul mai sus putin din piciorul dinspre EMMC.Radiatorul nu este lipit de procesor.Are doar pasta de racire.

Edited by Alextv
Link to post
Share on other sites
Acum 2 ore, Florinel TV a spus:

Acum trebuie salvat dumpul din eMMC sa fie 

Imbatranim , Florine. Era bine sa.l salvez. Insa...clientul statea dupa el. A plecat. Daca scriai ideea mai repede sigur i.l salvam. Imi pare rau si mie acum.

Acum 21 ore, Alextv a spus:

 

 

Edited by Alextv
Link to post
Share on other sites

No problem, bine este ca avem dump bun pentru a invia tv-ul si apoi cu update se poate face acel tv sa functioneze :da, totusi era bine de salvat si dumpul din acest tv, cand prinzi un tv la fel scri eMMC cu programatorul si sti sigur ca merge

asa sunt clienti nu mai au rabdare 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines