Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Mirancello

Problema boxe auto

Recommended Posts

Salutare, 

La un Ford Focus 2008 as avea o problema cu difuzoarele de pe stânga în sensul ca atunci când conectez pe aux telefonul boxele de pe stânga se aud foarte prost, neclar, un harait neclar.... Ciudat este ca pe radio se aud perfect toate boxele (4). Ca să încerc să îi dau de cap am cumpărat alta mufă (mufă ce întra în radio cd + Jack audio) și cablu și am testat însă problema a rămas aceeași (pe radio se aude ok, când trec pe aux - se aude prost pe stânga). Sa fie o problema de electronică sau e necesar numai sa refac lipiturile din radio cd??? 

Link to post
Share on other sites

Gunoaie intrate in mufa unitatii auto care duc la contact imperfect sau vreun scurt intre masa si canalul stang. Soc mecanic care a dus la fisurarea unori lipituri. Integratul care se ocupa de intrarea de AUX a cedat psihic. Pentru toate e nevoie de demontarea aparatului.

O alta varianta, dar banuiesc ca a fost exclusa: unele huse de telefoane sunt prea groase si jack-urile nu intra complet. Rezulta sunet doar pe canalul drept, stangul nu mai face contact, sau face contact imperfect.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines