Toni Marginean Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 (edited) Acum se lucreaza la soseaua ce va traversa Muntii Apuseni. Va pleca din Aiud prin Padurea Sloboda, Ramet, Bradesti, Geogel, Mogos, Bucium pana in DN74 Zlatna - Abrud. Se lucreaza la poduri, stabilizare, ziduri de sprijin. Este o zona extraordinar de frumoasa cu niste peisaje de-ti taie respiratia! Edited October 27, 2020 by Toni Marginean Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sesebe Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Oare apucam sa o vedem terminata in timpul vietii noastre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 Eu zic ca da! Deja pe vreo 50 km se lucreaza la stabilizare. Constructorul, care imi este prieten, a zis ca in 3 ani termina. Acum este partea cea mai grea cu largirea drumului si stabilizarea cu parapeti din beton si piatra cladita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted December 2, 2021 Author Share Posted December 2, 2021 Iata ca, cu mare intarziere, se lucreaza iar la aceasta sosea. Au asfaltat toata partea de padure pana la intrare in Ramet (stratul de uzura va fi peste nu se stie cat timp - mai au rigole, parapeti, taluze, etc. de facut pana atunci). Uite ce prieten batran mi-am gasit deasupra vaii Inzelului! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 ...iar nu se mai lucreaza de un an pe acest sector de drum. Poate daca se apropie ceva alegeri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted August 27, 2022 Author Share Posted August 27, 2022 https://gps-signal-lost.com/destinatii/transalpina-de-apuseni-de-facut-de-vazut/?fbclid=IwAR1LSI_-mTx1dv4cKKHGDI1kOXtE_wLWv2_cRPFsVb8Qg8n1jE14que3LsM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted September 26, 2022 Author Share Posted September 26, 2022 Nu s-a mai miscat un deget la aceasta sosea. Turisti sunt si acum din plin pe traseu si se bucura de fructele neculese din pomii aflati in gospodariile abandonate. Doar pe drumul principal mai vezi cate o casa care renaste dar pe drumurile ce strabat vaile laterale imaginile sunt dezolante. Natura insa compenseaza prin frumusetea si salbaticia ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts