Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
liviu_mad

cantar electronic de baie avon

Recommended Posts

În ce sens nu măsoară corect ? Aţi comparat cu greutăţi calibrate ? Senzorii se compensează reciproc, nu foloseşte doar un senzor de obicei...

În primul rând, aşezaţi cântarul pe o suprafaţă stabilă şi dreaptă, preferabil gresie sau beton.Nu puneţi cântarul niciodată pe parchet laminat fiindcă nu are distribuţie uniformă a greutăţii, e ca şi cum te-ai cântări stând pe saltea.Soţia a distrus astfel un cântar bun, punîndu-l pe parchet.

Link to post
Share on other sites

Sondele tensometrice sunt de toată jena. Nu merita munca la asa ceva. Am avut cantar care indica de fiecare data când te cântareai, alta valoare. Cu diferențe mari între valori. A fost de 2 ori la garanție, și a treia oara, am pus vânzătorul sa urce pe el de câteva ori și să-mi spună ce greutate are. Imediat mi-au dat banii înapoi. Am avut ghinion, și a fost o jucărie scumpa, cu pedigree. Am luat după asta o ieftineala din lidl și vad ca aia merge de cativa ani. Singurul neajuns este ca te face de râs... spune în gura mare ce greutate ai. :rade:

Link to post
Share on other sites

Bineînţeles că la cât mai costă acum un astfel de cântar nu se justifică nişte costuri suplimentare de depanare.Era doar o chestie de curiozitate, nu am întâlnit până acum un cântar electronic să dea erori grosolane.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines