Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

o schema de amp de 200-300W....

Guest marinica

Recommended Posts

Guest marinica

care ma poate ajuta si pe mine cu o schema de un amp de 200-300W...???

as vrea ca finali sa fie irfp 240/924 ca altfel am gasit scheme, da nu cu finalii astia...(ex: http://www.astro.uu.se/~marcus/private/m250.html )

acum nu ziceti... http://www.castana.as.ro/semiconductori/AV800.pdf si il alimantezi la o tensiune mai mica.....(sau ceva de genul asta...)

ma poate ajuta si pe mine cineva..???

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sharky

3

• moro

2

Top Posters In This Topic

Guest marinica

vasile kit-ul ala de 400W nu are protectie la scurtcircuit...corect???si merge alimentat si de la +- 55V sau numai de la 70V??ma gandeam ca daca alimentez amp-ul ala de 800W de la 2 alimentari, adica una de 90V pt toate piesele, mai putin finalii, care sa ii alimentez la cat am eu traful...55V(40V alternativsi 600W ,dupa redresare vine cam 55V..)si mai scad nr finalilor(si mai pun si prot la scurtcircuit), ce ziceti,oare merge asa?

as dori eu 2 cablaje de IPA200..banuies ca primesc si schema si lista componentelor, ca sa stiu si eu ce sa montez in el. Cum fac? imi dai nr de tel intr-un mesaj privat si te sun sa ne intelegem?Care e tensiunea minima de alimentare?

vasile kit-ul ala de 400W nu are protectie la scurtcircuit...corect???

si merge alimentat si de la +- 55V sau numai de la 70V??

Corect pentru ambele intrebari

ma gandeam ca daca alimentez amp-ul ala de 800W de la 2 alimentari, adica una de 90V pt toate piesele, mai putin finalii, care sa ii alimentez la cat am eu traful...55V(40V alternativsi 600W ,dupa redresare vine cam 55V..)si mai scad nr finalilor(si mai pun si prot la scurtcircuit), ce ziceti,oare merge asa?

Nu merge decat la tensiunile lui

as dori eu 2 cablaje de IPA200..banuies ca primesc si schema si lista componentelor, ca sa stiu si eu ce sa montez in el.

Pot sa-ti ofer decat de 400 inclusiv scheme si indicatii

Cum fac? imi dai nr de tel intr-un mesaj privat si te sun sa ne intelegem?

Pe PM poti sa ma contactezi

Care e tensiunea minima de alimentare?

IPA400 minim 40V