Guest Cris007 Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Poate e o intrebare simpla dar nu cunosc atit de bine domeniul electronicii (mai mult lucrez cu Pro Engineer si Solidworks).Am inteles ca pentru a face un pcb trebuie sa folosesti un soft gen OrCAD, eagle, protel, etc. Intrebarea mea este: Piesele pe care le pui in scheme se gasesc in librariile care vin cu aceste programe sau trebuie sa le iei separat? Nu ma refer la capacitori si rezistente ci mai degraba la circuite integrate.Multumesc,Cristi Link to comment
Guest byteworks Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Raspunsul e simplu: unele vin la pachet cu programul respectiv, altele le poti lua din diverse locuri, facute de terti, iar pe care nu le gasesti le faci singur. Link to comment
Guest timiro Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Uite aici Librarii Pentru Eagle ! ftp://ftp.cadsoft.de/pub/userfiles/libraries Link to comment
aghora17 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 http://www.or-kav.com/default.htm?cis_free_lib?html Link to comment
Guest Tirla Daniel Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 buna, stiti cumva o librarie care sa contina lampa PL500? Link to comment
Administratori Badman Posted October 20, 2014 Administratori Share Posted October 20, 2014 Conteaza sa ai soclul respectiv in librarie, in Eagle este o librarie generica cu tuburi si cel mai sigur este si soclul pentru lampa dorita Link to comment
aygun Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 (edited) Dar din cate stiu , majoritatea fac montajele pentru tuburi pe reglete.sau direct pe soclu. La temperaturile atinse de PL500 si anodica astuia nu prea recomand Eagle pentru cablaje. Edited October 21, 2014 by aygun Link to comment
Administratori Badman Posted October 22, 2014 Administratori Share Posted October 22, 2014 La temperaturile atinse de PL500 si anodica astuia nu prea recomand Eagle pentru cablaje. Nu recomanzi Eagle din cauza temperaturii ? Atunci poate folosi alt soft... Link to comment
Depanatoru Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Se poate pune pe cablaj PL500 , in libraria Eagle nu e soclu magnoval , daca asta vrea , eu mi-am facut singur soclul , e destul de usor Link to comment
Recommended Posts