Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony handycam hc23

TECH_FUN

Recommended Posts

Tocmai a iesit din garantie, parca e scris in soft sa se defecteze imediat dupa, nu sunt primul care pateste asa cu produsele sony cu garantie 1 an.Introduc caseta in locas si nici nu blocheaza clapita si nici nu trage ansamblul cu caseta inauntru. Mai mult, imi da eroare C:32:11 despre care am mai cetit pe net cum se rezolva,am incercat pe calea aia cu scos bateria si reconectata insa nu are nici un rezultat. Cred ca e un defect fizic nu o problema de soft betiv. Oricum, daca aveti vreo sugestie inainte de a o duce la un service sa-mi ia o caruta de parale si sa rezolve ca la romani... va multumesc.Indiferent de rezolvare,va fi ultimul produs sony pe care-l cumpar in toata viata mea! nu se poate sa se defecteze IMEDIAT dupa ce expira garantia! si despre eroarea de care ziceam, netul e plin, nu-mi imaginez o firma serioasa sa nu ia masuri sa rezolve situatia, mai ales ca aceeasi problema apare la multe tipuri de camere. :toimonster:

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TECH_FUN

2

• tv1

1

Top Posters In This Topic

ms TV1. metoda propusa acolo am mai incercat-o, asa scria si in cartea tehnica, scoasa si reconectata bateria, insa n-a mers. apoi am verificat daca este alimentat motorul care trage ansamblul cu caseta, si da, era alimentat pana in momentul in care incepea sa semnalizeze eroarea,dar fara ca ansamblul sa se miste, ceea ce m-a facut sa cred ca e un defect mecanic. Insa, metoda recomandata de sony a dus in final la moartea completa a camerei.... acum nu se mai intampla chiar nimic, nici macar nu incarca acumulatorul atunci cand conectez incarcatorul.