Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
barbulescuorlando

Cablu electric foarte flexibil.

Recommended Posts

Buna dimineața. Aș avea nevoie de o recomandare de cablu electric 3x2,5, 30 metri dar care sa fie cu impletitură textilă sau șufă interioară împotriva răsucirii. Îl folosesc la mașini de spălat podele și până acum s-au stricat multe cabluri cauciucate sau siliconate din pricina răsucirii. În timp, se intrerupe unul sau mai mulți dim conductorii cablului. Deci, ceva cu tresă textilă dacă știți.Vă mulțumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru dispozitive mobile va trebuie cablu special, cu conductori de tip litzwire, flexibil, de gen MCCG-I / H07RN-F 3 x 2.5 mmp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A venit cablul, i-am montat ștecherul. Montat pe mașină.  Pare mai bun decât cel vechi. (re)instruit lucrătorul cum să întoarcă mașina la capete. Mai vb peste 6 luni. Mulțumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, ar trebui sa fie ce trebuie MCCG-ul, ceva si mai flexibil ar fi SIHF care are izolatia din silicon rezistent la temperatura mare.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acestea doua sunt intr-adevar cele mai indicate cabluri in cazul dvs. Cu mentiunea: SIHF este intr-adevar mult mai flexibili chiar si decat MCCG, este rezistent la temperatura (nu se topeste decat de la 180 grade in sus), insa necesita atentie sporita la manevrare, tocmai datorita faptului ca este siliconat mantaua este sensibila la taiere si\sau compresiune, in sensul ca daca este indoit tare, aproape de raza de curbura minima, contactul cu un obiect ascutit despica mantaua imediat. De asemenea trebuie atentie la compresiune, trebuie evitat sa se calce cu bocancii sau obiecte grele pe el in mod repetat! Succes! SIHF se identifica foarte usor, are mantaua de culoare rosu caramiziu-portocaliu si este foarte flexibil!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines