Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
carageae

Vand sasiu TV a/n Diamant 213B

Recommended Posts

https://drive.google.com/drive/folders/1kphpJMs4228C52KpflH4EZdAMXICxD3i?usp=sharing

Televizorul a fost intreg pana azi, era functional, dar tubul era gata, abia se mai vedea ceva, asta e si motivul dezmembrarii. La vremea lui a fost si regenerat si reglat la maximum vizibil nivelul de alb asa ca iese din discutie.

Am desfacut cu grija sasiul cu tot ce era legat de el si eventual pot trimite si cutia, dar fara tub. Montez invers capacul din spate, poate asa va rezista la transport. Insa in acest caz se trimite doar prin curier.

Pretul pentru sasiul cu piesele care se vad, inclusiv placa de plastic (suportul programatorului a fost rupt) e de 60 de lei, transportul il priveste pe cumparator. Sa zicem 70 in cont cu posta inclusa, ambalez bine. Oferta e valabila o saptamana, pana joia viitoare, 27 august. Dupa aceasta data il pun in cutiute si nu se mai vinde. Dupa aceasta data voi reveni la domiciliul din Arad.

Nu dau piese separate, eventual doar sasiul fara sursa si accesorii, daca exista interes, discutam. Primesc la schimb si ceva ce merita, in special de la colectionari, incercati si discutam.

Se pot adauga si bobinele de deflexie, inca nu le-am scos de pe gatul tubului.

Link to post
Share on other sites

S-au dus: sursa si se dezmembreaza placa de baza. Mai sunt valabile doar modulele si ce ramane din placa de baza. Faceti oferte in limita bunului simt...de pe placa de baza se scoate doar trafo linii. Bobinele de deflexie au mers la reciclat.

Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines