codrin Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ce telecomenzi (coduri originale sau echiv.) au tv-urile urmatoare:WATSON FA515 sasiu PT11ORION P2010MTS (nu stiu sasiul ca nu l-am desfacut, asa mi-a adus clientul scris de pe eticheta tv-ului ) Link to comment
Tavi Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 hai mai , da-o incolo de treaba , parca ati inceput azi depanarea de puneti asa intrebare pai PT11 are procesor pca ( ctv ) , ce telecomanda ar putea sa aiba ? P909 il vezi si dupa osd imediat , fara sa te uiti ca este PT11 la orion intreaba-ne dupa ce il desfaci sau dupa ce cauti pe http://www.sarelektronik.com Link to comment
codrin Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 ce sa-i faci ,TAVI ma prostesc si eu cateodata . ai dreptate caci vazusem ctv-ul, insa m-am gandit c-asi putea gasi vreo imitatie a originalei. cand prezinti un 1690 sau 1696 parca le-ar sta in gat. daca ii arati una originala( chinezarie ordinara de fapt) , oooo alta-i . "da dom'le de asta aveam". cat priveste ORION-ul e acasa la client si n-as crede c-o sa-l aduca la atelier numai ptr atata lucru. am sa incerc s-o gasesc dupa model. Link to comment
mariancalinescu Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Pentru Orion incearca P1696.Probabil e sasiu PT90 sau PT92. Link to comment
Recommended Posts