Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
mihai_m

Sfat achizitie tv 40"

Recommended Posts

Salutare tuturor

Nu prea am ce alege la 40". Dupa indelungi comparatii m-am oprit la acestea 3: un Schneider 4K, un NEI 4K si un Vortex Full HD. Toate sunt smart, dar nu prea imi pasa de asta. Pomenesc aici calitatea smart in ideea ca poate intervine in fiabilitate, poate ati auzit ceva, zic si eu.

Da, despre fiabilitate vreau sa va intreb. Va rog foarte mult sa-mi dati o parere (avizata sau nu) despre acestea 3 la care m-am oprit. Pe care l-ati alege? Va rog nu-mi raspundeti "nici unul", si eu am trecut mereu in viteza peste toata "constelatia" de marci ieftine avand grija sa nu memorez vreuna din greseala. Totusi cele de mai sus au specificatii care imi convin si am vazut si cateva pareri care lauda calitatea imaginii in sine. Schneider saracul nu are nici o parere, nici pro nici contra, dar am avut eu un Schneider Full HD luna trecuta. Observati ca acum am ales unul 4K... Cel de luna trecuta era un full HD de 800 lei. Imagine excelenta, receptie beton, inregistrare pe stick usb. S-a stricat in vreo 2 saptamani si l-am returnat, dar inca mai oftez dupa el.

Sigur ca incercarea mea de a gasi un tv fiabil este guvernata de noroc, dar va asigur ca raspunsurile pe care le voi primi aici vor fi foarte apreciate. Va multumesc deci anticipat.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines