blue Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Am inceput constructia unui SE cu tuburi OT100 , in prima faza am terminat redresorul pt. filamente , redresorul pt. tens. anodica ,transformatoarele de retea si un transformator de iesire. Voi reveni cu citeva poze ! Link to comment
blue Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 redresor filamente Link to comment
Kosmin Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 foarte frumos, am si eu vreo 2 ot100 si poate asa le voi gasi intrebuintare in audio, asteptam poze si cu finalu(cand va fi gata)oricum e lucrat f ingrijit, bravo! Link to comment
hbi Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 o schema se poate? este verificata schema? Link to comment
zal Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Ai facut bine ca ai indepartat rez de putere de condensatori, poti sa pui chiar si o placa de azbest ca sa izoleze termic. Dar vad ca mai ai 2 rez bobinate pe placa redresorului de filamente, alea nu se incing cumva?Arata industrial, adica bine dupa gustul meu, da-i inainte! :supz: Link to comment
blue Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 daca doriti va raspund pe MP, multumesc! Link to comment
felixx Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Fain ...deocamdata.Insa...o precizare:Nu ai posibilitatea sa scapi de acel ventilator care mai mult produce zgomot decit ventilatie?Ai putea sa omiti asa ceva daca esti impatimit al sunetului.Deasemenea la un astfel de proiect ai putea sa faci 3 carcase:-sursa separata-doua monoblocuriFacind treaba asta te asiguri ca scapi de niste probleme destul de greu de rezolvat printre care si zgomotul...mai ales la OT100....si nu e usor sa scapi de el.Ai inceput un proiect destul de dificil (OT100). Link to comment
blue Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 da , un ventilator poate sa produca zgomot dar am rezolvat problema in sensul ca am realizat o ventilatie variabila in care ventilatorul merge cu max. 70% de tensiune deci zgomot redus si o temp. rezonabila aceasta ca sa protejez electroliticii ! Am sa scanez schema in curind si propun eventuale discutii pt. inbunatatiri. Sursa va fii separata iar blocul amplificator il fac separat Link to comment
zal Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Aici apare problema conexiunilor, iti trebuie cabluri de calitate cu izolatie f. buna. Link to comment
blue Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 schemele redresoarelor Link to comment
felixx Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Eram sigur ca ai sa folosesti la filamente tensiune continua.La tensiunile anodice,ce valoare ai ales pentru L-uri? Link to comment
blue Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 intrebare corecta ! raspuns. nu stiu ! Voi proiecta un shok pt max . de H functie de miez, ma astept la aprox. 10 - 15 H Link to comment
Recommended Posts