Guest romangeorge Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Are cineva vreo schema completa de placa de baza pentru laser pe usb ??? Link to comment
Guest Vasile Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 te referi la interfata DMX ? Link to comment
Guest sorin2005 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Nu cred ca ai sa gasesti asa ceva! E preferabil sa cumperi daca ai pierdut-o de la fabricant. Fiecare producator are altfel schema! Spune-ne mai degraba producatorul tipul laserului etc. si poate gasesti una la mana a doua...desi nu prea cred. Nu e DMX Link to comment
Guest romangeorge Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 nu vreau sa repar, as dori sa construiesc eu o interfata intre calculator si galvometre dar sa fie pe usb in gen easylase usb dar nu am nici o schema completa Link to comment
wangine Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 nu vreau sa repar, as dori sa construiesc eu o interfata intre calculator si galvometre dar sa fie pe usb in gen easylase usb dar nu am nici o schema completaCred ca mai repede ai reusi sa faci una pe RS232 Rx si Tx sunt de ajuns .Scheme sunt destule cu prietenul Google.Pe USB ....cam greu sa-mi spui daca reusesti :yawinkle: Link to comment
Guest yGs Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 cred ca poti gasi informatii si aici .. [daca sunt probleme legate de posibila reclama .. rog sa se stearga :partyman:] Link to comment
Recommended Posts