Gerula Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 De ceva timp nu am mai pus mana pe "electronica".Asta pentru ca stau in camin si unde... Acasa am umplut tot balconul de pisese, dar asta nu-i nimic. Bine cand le "desfasor" nimeni nu mai poate trece prin camera.Anul trecut a venit prietena pe la mine. Am rugat-o sa astpte 5 minute.Am luat toate piesele care faceu imposibil ca cineva sa intre, le-am adunat pe toate de pe jos, le-am aruncat in graba intr-un sac .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 La mine in camera...sau sa o numesc laborator la cate chestii am... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackthorium Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Tot in camera. A devenit un fel de depozit, cu greu se mai poate circula la cate sunt intinse pe jos. Si biroul la fel a ajuns, cu greu se poate gasi ceva, dar se gaseste, asta doar daca nu ma apuc sa fac curat, ca atunci nu le mai gasesc asa de usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MifTy Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 şi cei care sunt însuraţi, sau mai stau încă cu părinţii... nu vă blestemaţi zilele când vă treziţi cu mămica/soţia că vă spune fericită: "ţi-am făcut ordine, dragă!!!"... inclusiv aruncat la gunoi, nişte "gunoaie" scumpe ca focu'??? :smt005 :axe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.L Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 cand nu fac nimic,eu le tin in cutii in care sunt alte cutii,macar asa stiu cam care unde ecutiile le am plasate strategic la mine in camera,pe balcon,in debara,camara etcla alea de pe balcon ajung o data la cateva lunicand caut o piesa,se intampla sa umplu camera mea,poate si holul,de cutii si cutiute,de numai eu am locpe birou,de la 1mp,daca raman cu 300cmp unde sa pot lucra e bine :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 şi cei care sunt însuraţi, sau mai stau încă cu părinţii... nu vă blestemaţi zilele când vă treziţi cu mămica/soţia că vă spune fericită: "ţi-am făcut ordine, dragă!!!"... inclusiv aruncat la gunoi, nişte "gunoaie" scumpe ca focu'??? :smt005 :axe: Niet, nevasta-mea cam stie care sant marea majoritate a componentelor electronice. Nu le strange, nu le aranjeaza si din motivul ca eu mi-am transformat un mic hol care inainte era debara, in atelier de electronica, asa ca pe la mine prin casa n-o sa vezi componente electronice , montaje in lucru sau mai stiu eu cine stie ce nazbatii. Adevaru-i ca de ceva vreme, nici nu ma mai trage inima sa mai lucrez electronica. Cand le vezi toate de-a gata si cu un design excelent, nu-ti mai vine cheful sa te apuci de lucru. Nu mai sant vremurile din anii `80-`90 cand de cele mai multe ori erai nevoit sa-ti faci ceva singur daca vroiai sa ai .....si sa impresionezi. :yawinkle: :smt004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Tot acasa am "laboratorul". Au fost exceptii in perioada facultatii cand foloseam laboratorul lor, mult mai dotat sau cand frecventam clubul elevilor sau radioclubul din oras. Nu mai stau cu ai mei, dar mai am la ei o gramada de placi. Acum zugravesc si renoveaza, ma tot bat la cap sa le duc acasa, dar ei au mai mult spatiu. Am patit si eu sa-mi arunce ai mei o gramada de scule, mai ales cand am fost in armata, m-am trantit de ciment cand am vazut ca nu mai am carcase metalice (ideale pt. statii), display-uri ce LED-uri, etc.... Acum, nevasta nu strange si nu aranjeaza, nici macar revistele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George(sb) Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Tot in camera. A devenit un fel de depozit, cu greu se mai poate circula la cate sunt intinse pe jos. Si biroul la fel a ajuns, cu greu se poate gasi ceva, dar se gaseste, asta doar daca nu ma apuc sa fac curat, ca atunci nu le mai gasesc asa de usor.parcaar vorbi cineva de camera mea, de curand am aruncat cativa saci in sparanta ca ma voi lasa, dar cand dai de componente "de valoare" parca nu se face sa le arunci atat de usor familia si prietenii apropiati s-au obisnuit, dar restul nu se pot abtine sa nu imi comenteze Link to comment Share on other sites More sharing options...
zal Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Cred ca o sala de clasa mi-ar fi de ajuns, intr-o casa nu ai loc sa faci ceva cum trebuie fara sa te inghesui sau sa-ti deranjezi familia. :axe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 eu acasa nu am nici macar un surubcasa e casa , munca e munca :bananaparty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
traianpop Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 hai,mai colegilor,daca aveti sansa,acaparati uscatorul(eu o am,inca)umpleti-l cu de toate,mai ales de ce nu aveti nevoie!iar...ironiile vecinilor/prietenilor,nu le luati in seama!odata-si-odata,tot vor apela la tine,si atunci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin01 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 :smt093 surpriza: azi mama mi-a facut curat pe balcon unde era plin de piese si alte chestii de care ma foloseam. am crezut ca ma arunc pe geam cand am vazut :smt092 :banghead: :banghead: :banghead: nimica nu mai gasesc, plus ca ce mai gasesc is indoite de park a trecut tiru peste ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9hrb Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Pe balcon. Cand ne-am mutat aici, am avut o conventie: jumatate de balcon electronice, jumatate oale, borcane si ce mai are. Dupa 8 ani nu mai gasesti nici macar o urma de borcan :supz: . Sa zica mersi ca mai are sarme de rufe :smt003 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
q_acdc Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 La subsol,mai putin aparatura de masura si control ! Daca o placa ajunge in camera si nu am strans ,o gasesc la subsol. :yawinkle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo4You Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 eu acasa nu am nici macar un surubcasa e casa , munca e munca :bananaparty:Hehe cand ai nevoie de un cui sa bati in perete ce faci???Orice e bine venit la casa omului bun gospodar sa fi dar nici chiar sa ajungi colectionar de obiecte las ca asta e bun nu se stie cand etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.