Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
remus-gabriel

Display Samsung S8-varianta de schimb mai avantajoasa

Recommended Posts

Buna ziua! Am vrut sa cumpar un Samsung S8 cu dispay defect, cu gandul de a-l repara si astfel sa am un telefon bun, obtinut mai ieftin, per total.
Intamplarea face ca am gasit 2 telefoane la un vanzator pe olx, ambele cu display spart si touch nefunctional dar care se pot accesa cu mouseul...ideea este ca sunt ok. Ambele au costat 250 lei.
Avand doua, am decis sa fac unul pt mine si unul sa il vand. Cel ce il voi face pt mine, clar va fi un avantaj dar as vreea sa ma sftuiti in legatura cu celalalt pe care as vrea sa il repar si sa il revand. Mentionez ca ma pricep, schimb de ceva vreme displayuri de telefoane pe care apoi le folosesc eu. Majoritatea au fost din seria J-urilor, de aceea cer sfaturi pt un S.
De unde si in ce varianta sa cumpar un display(cu sau fara rama, compatibil sau refurbished) astfel incat la investitia totala(telefon 125 lei  + display) sa am niste costuri cam sub 700 lei, pret cu care incepe acum vanzarea unui asemenea tel s?
De obicei, cumparam de la unmagazin din Romania unde au preturi f bune, displayuri compatibile, a caror calitate este la fel ca originalul. Vad ca pentru S8 peturile la ei sunt doar putin mai mari decat pe Aliexpress.
Cele de pe aliexpress sunt mai ieftine cam cu 150 lei dar nu stiu sigr ce calitate au, desi si cele dela moka gsm, compaitbilelel, tot cam ca alea din ChDisina arata.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines