ClashGamingRO Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Salut. Am un handsfree si as vrea sa stiu daca se poate transmite prin acel handsfree semnalul audio de la telefon (nu doar apelul). Link to comment
validae Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Adică dacă poți asculta și muzică în el ? În principiu există căști cu bluetooth pentru așa ceva... Link to comment
ClashGamingRO Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 Da, dar din cate vad e calls only, ma gandeam ca pot face cumva sa mearga si media, ma plictiseam. Am cautat pe internet circuitul integrat sa vad daca suporta si media dar nu am gasit nmc. Link to comment
Marian Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 In setari la "bluetooth" la dispozitivul respectiv gasesti tipul conexiunii ( audio sau apeluri ), daca acolo ai disponibil doar apeluri atunci... PS: Eu am unul ieftin si totusi merge si muzica la el ( calitatea lasa mult de dorit, dar asta e ), deci m-as mira sa nu mearga si al tau. Link to comment
ClashGamingRO Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 Am doar optiunea de apeluri. Link to comment
Recommended Posts