Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

woofer


Guest re5pekt_sm

Recommended Posts

Guest re5pekt_sm

salut sunt nou si vreau sa imi cumpar un woofer sony pe masina si sa imi fac eu incinta. dar inainte sa imi fac incinta as vrea sa va uitati si voi peste modelele astea de woofer si sa va dati cu parerea. sa ziceti care vise pare mai bun si care sunt diferentele dintre ele, pt ca eu ma uit ca boul la dvd.ce fel de incinta le trebuie??? o sa bubuie sau nu?????ala rosu e bun de ceva??? sau e mai bun ala gri??multumesc mult

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

mie primul pdf nu imi merge deschis .. zice ca e stricat si nu a putut fi reparat :DIn alta ordine de idei, cu ce vrei sa amplifici difuzorul, de cati W vei dispune ... cam asta trebuie sa ne spui mai intai. Dupa aceea calculezi daca pretul statiei + pretul difuzorului + incinta, se incadreaza in bugetul tau, dupa care adaugi la pret si cablaraia de pe baterie .. si daca e ok te pui pe ales difuzorul ;) Al doilea e ok dar trebuie sa ai cu ce sa il ataci.

Link to comment
Share on other sites

Guest re5pekt_sm

ma ce sa zic as vrea sa am in masina vreo 300 de w. cred ca ajn g nu cred ca trebuie mai mult cat despre statie vreau sa imi iau tot sony. oricum ceva care sa duca. din carte am inteles statia tre sa fie un pic mai slaba ca wooferul iar incinta o s-o construiesc eu din pvc. cred chiar nu ma pricep ce sa zic mai mult. vreau asa : sa am pe masina cas 4 boxe statie si woofer.imi trebuie statie pe 4 canale??? sau pe 5??? habar nu am.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

ma ce sa zic as vrea sa am in masina vreo 300 de w. cred ca ajn g nu cred ca trebuie mai mult cat despre statie vreau sa imi iau tot sony . oricum ceva care sa duca. din carte am inteles statia tre sa fie un pic mai slaba ca wooferul iar incinta o s-o construiesc eu din pvc . cred chiar nu ma pricep ce sa zic mai mult. vreau asa : sa am pe masina cas 4 boxe statie si woofer. imi trebuie statie pe 4 canale??? sau pe 5??? habar nu am .

In primu rand uita de un subwoofer sony sau statie sony.

Al 2-lea rand in ce carte scrie ca amplifu tre sa fie mai slab decat wooferu ?

 

Statie pe 4 canale ? sau 5 ? pt ? nu ai cas ? la ce iti trebuie 4-5 canale in plus ?

 

O statie de 2*x care o poti lega in punte pe 1*2x e perfect puterea o alegi dupa ce ai hotarat ce difuzor sa-ti cumperi (pionner, ground zero, alpine etc).

 

P.S statia trebuie sa aiba puterea CEL PUTIN cat puterea difuzorului ! :toimonster:

Cutie din pvc pt 300 de w...vaileu...

Un search pe forum te-ar ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines